RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Жінки не хочуть заводити з ними серйозні стосунки: ТОП-5 чоловічих імен

Жінок часто дуже непросто зрозуміти, тому деякі чоловіки можуть зламати голову, поки зрозуміють, чому та чи інша леді захотіла припинити стосунки з ними. Але іноді не потрібно мудрувати лукаво, тому що причиною розриву виявиться... ім'я.

"Апостроф" розповідає про чоловіків, чиї імена – антимагніти для жінок.

Валентин

Коли жінки чують це ім'я, а особливо - зменшувально-пестливу форму Валік, у них складається враження, що воно взагалі не підходить чоловікові. На думку відразу спадає те, що власники цього імені надто чутливі і немужні. Насправді, вони і справді трохи вразливі, але все ж таки можуть зробити кохану жінку справді щасливою.

Читайте також: У церковний календар не дивіться: які найпопулярніші імена хлопчиків будуть у 2023-му

Анатолій

Це красиве та благородне ім'я, але дещо старомодне. А форму Толік жінки взагалі вважають дещо безглуздою. Також склався стереотип, що Анатолії – тихі та нерішучі, з ними жінкам буде дуже нудно! Є, звичайно, винятки, але Толі і справді часто не люблять тусовки та компанії, їм цікавіше сидіти вдома з фільмом чи улюбленою книгою.

Генадій

Психологи вважають, що подвійне поєднання букви "н" у чоловічих іменах асоціюється у жінок із запереченням і тому відштовхують від себе. Чоловіки з ім'ям Гена дуже вперті та наполегливі особистості. Дуже часто це може бути зовсім не доречним.

Василь

Василю навпаки, - повна протилежність Анатолієв. Вони асоціюються з образом сільського простака, гуляки та веселуна. У житті вони екстраверти і мають дуже багато знайомих та друзів, а от у особистому житті у них не все так гладко. Через відкриті і надто вільні звичаї, жінки не поспішають заводити серйозні стосунки з цими чоловіками.

Леонід

Для жінок Леонід просто як п'ять копійок. Крім того, є стереотип, що у чоловіків із цим ім'ям купа поганих звичок. Проблеми з жінками у Льоні виникають через його важкий характер, який іноді є непробивним.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав десять чоловічих імен із підмоченою репутацією.