RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Навіть у старості пристрасті вистачить на всіх: ТОП-5 спокусників за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найнещасливіших жінок за гороскопом, склали рейтинг головних спокусників за знаком Зодіаку.

Незвичайний гороскоп публікує видання Mixnews.

Овен

Вони палають усередині і змушують згоряти ту жінку, яка поряд. Овни з народження ексцентричні у вираженні емоцій, чого б вони не торкалися. Ревнощі і пристрасть вони звикли проявляти своїй другій половинці від початку відносин.

Близнюки

Вони добре знають, що жінки люблять вухами, тому використовують цю стратегію у своїх стосунках. Чоловіки люблять фліртувати та демонструвати свою пристрасть, яку вони зберігають аж до старості.

Лев

Леви – природжені залицяльники. Це не ті люди, які перші місяці надсилатимуть анонімні листи із освідченням у коханні. Найчастіше Леви починають стосунки з дорогих подарунків та проявe свого пристрасного характеру.

Читайте також: ТОП-3 найкращих водія за знаком Зодіаку

Скорпіон

Ці люди чудово знають, що можуть за кілька хвилин підкорити будь-яку даму. За словами астрологів, чоловіки, народжені під знаком Скорпіона, мають містичну владу над жінками, виводячи їх своєю неоднозначністю.

Стрілець

Часто можна побачити, як Стрілець заграє з кількома панночками одночасно. Поведінка цих людей видається щирою і оточуючі дивуються, звідки у них стільки енергії та пристрасті. Заради підкорення жінки Стрільці готові на подвиги та складні авантюри.

Раніше ми публікували гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 24 вересня.