RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Вони часто страждають: названі дві найнещасливіші жінки за знаком Зодіаку

Астрологи виділяють два знаки Зодіаку, чиї представниці можуть бути глибоко нещасними, і зазвичай їм доводиться найважче в житті, кар'єрі та стосунках з протилежною статтю.

Жінкам, як пише УНІАН, народженими під знаками Близнюків та Раку, доводиться багато і багатьох втрачати, бути обділеними увагою та турботою, терпіти труднощі.

Близнюки

Жінки-Близнюки досить часто ростуть у неповній родині. Саме тому представницям даного знаку "за звичкою" не вистачає тепла, затишку та турботи навіть уже у дорослому житті.

Вони пізно створюють свою сім'ю, тому що складно сходяться зі своїми партнерами і, відповідно, пізно народжують дітей. Маючи перед очима сумний досвід своїх батьків і повторюючи їхню модель поведінки, розходяться з чоловіком досить швидко.

Читайте також: Вони не обділені жіночою увагою: топ-3 найкрасивіших чоловіків за знаком Зодіаку

Рак

Жінки-Раки переносять багато випробувань, починаючи з дитинства. Їх переслідують невдачі у навчанні, на роботі, в особистому житті. Вони можуть дуже довго й безуспішно шукати себе. Однак все-таки більшість життєвих труднощів у них пов'язані з кар'єрою та грошима, через що їм доводиться жити досить скромно, біля "межі бідності".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що астрологи назвали найкращих коханок по гороскопу .