RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Завоювати їхнє кохання важко: чотири найнеприступніші жінки за знаком Зодіаку

Дата народження впливає на характер людини, так, деяким представницям гороскопа властива суперенергія, а інші "жіночі" знаки Зодіаку відрізняються неприступністю.

Апостроф розповідає, кохання яких знаків Зодіаку складно завоювати.

Телець

Ці дівчата – справжні леді. Вони можуть погодитися на зустріч із чоловіком, що сподобався, і дозволять провести себе, але не більше того. Марно сподіватися навіть на поцілунок на першому побаченні. Дівчина-Телець чекає на принца і не згодна на менше - їй потрібна тільки пропозиція руки та серця.

Рак

Представниці знаку досить сором'язливі, їх лякають надто наполегливі кавалери. Вона дуже поступово відкривається для чоловіка, для цього потрібно повільно та наполегливо завойовувати її довіру. Якщо форсувати події - вона тільки більше піде вглиб себе, дівчині Раку потрібен час, щоб звикнути до партнера.

Терези

Дівчина-Терези не тільки красива, але й розумна, проте часто залишається на самоті. Представницям знаку некомфортна підвищена увага. Вона не зарозуміла, але тим, хто їй не подобається, може так здаватися. Однак чоловік, який зумів завоювати її прихильність, буде щасливий зі своєю обраницею.

Козеріг

Класична недотрога - не сміється від безглуздих жартів і здатна спопелити одним поглядом. Дівчина-Козеріг носить маску неприступності, але в душі чекає на свій корабель з червоними вітрилами. Той, хто зуміє підібрати до неї ключик, дізнається її з зовсім несподіваного боку, а решті вона й надалі являтиме свою холодну сторону.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали чотири найкорисливіші жінки за знаком Зодіаку.