RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Улюбленці Фортуни: п'ять імен хлопчиків, яким у всьому щаститиме

Астрологи, які склали ТОП-3 щасливчика жовтня за знаком Зодіаку, назвали п'ять чоловічих імен, володарі яких буквально притягують до себе дохід і вміють заробляти великі гроші. Йдеться про Олександра, Костянтина, Віктора, Романа та Володимира.

Про це розповідає "Апостроф".

Читайте також: Жовтнева повня: наступні три місяці два знаки Зодіаку купатимуться в грошах

Олександр

У Олександрів розвинені лідерські якості, які допомагають добиватися верхів кар'єрних сходів. Також у них міцний дух, вони стійкі до стресів і завжди досягають своїх цілей.

Костянтин

Ім'я Костянтин, що також означає "постійний", дає їм життєву енергію рішучості та непохитності у характері, завдяки якій прибуток тече їм у руки.

Віктор

Віктори впевнені у собі і цілеспрямовані трудяги. Їхній вольовий характер робить їх по-справжньому сильними чоловіками, які здатні досягти величезних успіхів серед акул бізнесу.

Роман

Романи привабливі і дуже розумні, їх цікавить абсолютно все. Багато в чому їм виходить досягти великого успіху та завоювати повагу серед партнерів і навіть конкурентів. Крім того, вони мають безліч талантів.

Володимир

Володарям цього імені життєві труднощі даються легко, вони відходливі та швидко перемикаються з негативу. У них є здатність мати корисні зв'язки, які допомагають їм досягати успіхів у кар'єрі.

Раніше ми називали п'ять найсильніших чоловічих імен, володарі яких заряджені дуже потужною енергетикою та мають особливий характер.