RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

26 вересня

25 вересня

24 вересня

23 вересня

20 вересня

19 вересня

Всі новини

Мають дуже потужну енергетику і незвичайний характер: топ-5 найсильніших чоловічих імен

Ім'я людини - це перше, про що вона говорить іншим про себе, тому наші імена формують не тільки ставлення оточення до нас, а й визначають долю. Деякі чоловічі імена обіцяють своїм власникам потужну енергетику й особливий характер.

Езотерики розповіли про п'ятірку імен, які носять сильні чоловіки.

Євген

Євген - це впевнений у собі чоловік з гострим почуттям справедливості й боргу. Такі чоловіки на добро завжди відповідатимуть добром у трикратному розмірі, але до зла це також стосується, тому краще не мати у ворогах Євгена. Зате дружити з Женьою - чудова ідея, адже він надійний і чесний друг.

Читайте також: Живуть по 100 років: чотири жіночі та чоловічі імені, які носять довгожителі

Антон

Це ім'я прирікає свого власника на безперервну боротьбу і зі світом, і з самим собою. Антон цінує особисту свободу, фінансову незалежність і спокійне життя, але водночас він не проти пірнути з головою у небезпечні пригоди, забуваючи про всі справи.

Ігор

Чоловіки з цим іменем природжені лідери, які ще в юному віці стають авторитетами для однолітків і навіть старших. Їхній пріорітет у житті - самореалізація, яка дається Ігорям доволі легко завдяки гострому розуму й харизмі. До того ж у досягненні успіху таким чоловікам сприяють працьовитість і цілеспрямованість.

Владислав

Владислави відрізняються пихатістю і самозакоханістю, адже значення їхнього імені це буквально "володіти славою". Водночас такі чоловіки дуже чесні, тому не здатні зробити підлість, аби на тлі когось виглядати ще краще. При цьому Влад має великі плани на життя, задля втілення яких готовий працювати з ранку до ночі.

Олександр

Емоційні, чутливі, експресивні Олександри вміють проявляти ввесь спектр емоцій, через що у житті можуть траплятися неприємності або відверто небезпечні ситуації. Для Саш важливо, аби поруч з ними були надійні друзі, і тоді вони готові підкорювати будь-які вершини.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 5 чоловічих імен, власники яких залишаться без копійки в кишені.