RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Внуки їх обожнюють: топ-3 найкращих дідуся за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які знаки Зодіаку є найкращими дідусями, що стануть близькими друзями своїм онукам. З цими представниками зодіакального сузір'я дітлахи готові проводити весь вільний час і ділитися всіма секретами.

Овен

Представники цього знаку Зодіаку дуже теплі, затишні та ніжні. Вони пожертвують своїми справами, щоб приділити більше часу новим поколінням. Ці люди навіть у старості радіють життю і живуть на повну котушку. Ці дідусі завжди налаштовані на позитив і ніколи не скаржаться на здоров'я чи молодь. Вони завжди намагаються бути на одній хвилі з онуками та підтримувати у всіх починаннях.

Читайте також: Склочні і люблять скандалити: три знаки Зодіаку, які "виноситимуть мозок" у старості

Близнюки

Представники цього зодіакального кола вважають себе завжди молодими. Їх нечасто можна зустріти на дивані вдома чи на лавці у дворі із шахами. Вони до солідного віку працюють, доглядають дачу, отримують задоволення від різноманітних турбот. Дідусі-Близнюки можуть багато чого навчити своїх онуків, тому ті проводять із ними весь свій час.

Рак

Раки-дідусі зі своїми онуками безвідмовні. Виростивши дітей гідними людьми, вони насолоджуються часом, який тепер можуть проводити зі своїми онуками. Раки будь-які труднощі вважають дрібницею, з якою легко запросто впоратися. Заради сім'ї, яка для них на першому місці, вони готові робитимуть абсолютно все

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чотири знаки Зодіаку дуріють і залишаються в душі дійти до самої старості.