RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.15
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

25 червня

Всі новини

Залишаються дітьми назавжди: чотири знаки Зодіаку дуркують і насолоджуються життям до старості

Астрологи склали гороскоп для кожного знака Зодіаку на 1 вересня і назвали чотирьох представників гороскопа, які зберігають дитяче сприйняття життя до самої старості.

"Апостроф" розповідає про їхні особливості.

Овен

Вони зберігають свій вогненний темперамент і любов до життя до кінця. При цьому вони дуже добре приховують свою внутрішню дитину від сторонніх очей, успішно грають роль серйозних людей. Але в душі Овни вірять у диво і не ніколи не зраджують цієї віри.

Близнюки

Близнюки живуть з упевненістю, що це життя ніколи не закінчиться. Тому старість не приносить їм скорботних зморшок та втрати інтересу до всього. До останніх днів вони готові будь-якої миті пуститися в ризиковані пригоди і ніколи не втрачають здатності дивуватися і захоплюватися.

Стрільці

Представники знаку – вічні діти. Змінити їх не під силу ані труднощам, ані проблемам, ані кризам. Вони не дорослішають навіть ставши батьками, їм просто нудне доросле життя. Той, хто прийшов в дім представника знака з подарунками для його дітей, але не приніс нічого йому самому, ризикує втратити прихильність Стрільця назавжди.

Риби

Риби з дитинства живуть у своєму власному світі і не виходять із нього, ставши дорослими. Їм чужі умовності та звичаї, вони все життя поводяться так, як вважають за потрібне. Це поширюється як на особисту, так і професійну сферу. Представники знаку завжди роблять лише те, що хочуть, як діти.

Раніше "Апостроф" розповідав про найнеприємніші знаки Зодіаку, які в старості стають тільки гіршими.