RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Не довіряють коханим: 7 імен жінок, чиї ревнощі можуть призвести до розлуки

Є жінки, які завжди намагаються контролювати своїх коханих чоловіків, щоб ті їм не зраджували. Однак вони не розуміють, що ревнощами й підозрами без причини можна домогтися лише завершення стосунків.

Астрологи розповіли "Апострофу", власниці яких імен можуть звести з розуму ревнощами.

Варвара

Варвари мають тонку духовну організацію, романтичну натуру й багату фантазію, через що вони здатні бачити те, чого насправді немає. Тобто вони можуть "побачити" зміни в поведінці коханого й почати його підозрювати, контролювати або навіть стежити за ним.

Читайте також: Можуть крутити кілька романів: п'ять імен пристрасних чоловіків

Анастасія

В юності Насті не думають про конкуренток на кохання чоловіків, але з віком розуміють, що не всі подруги й знайомі доброзичливі до них. Тому вони починають ревнувати коханого до будь-кого, намагаючись увесь вільний час проводити з ним (аби був під наглядом).

Мар'яна

Характер Мар'яни надвичайно вимогливий і суворий. Такі жінки довго обирають коханого, який би задовольняв усі їхні вимоги. Якщо ж її обранець дозволить собі необережний погляд на іншу жінку - буде скандал.

Олеся

В Олесь розвинута інтуїція, і тому вони покладаються на своє чуття. Олесі можуть відчути навіть найменші зміни в поведіці коханого, після чого перетворяться на ревнивих жінок, які постійно підозрюють і звинувачують.

Аріна

Аріна від природи параноїк. Їй постійно здається, що люди навколо намагаються приховати від неї правду. Такі схильності особливо загострюються, якщо в її стосунках щось піде не за планом.

Єлизавета

Сильні й незалежні Єлизавети вважають, що їхні чоловіки не мають жодного права навіть задивлятися на інших жінок. Вони зроблять усе, аби цього не сталося. Крім того, Лізи не схильні надто довіряти коханому, тому регулярно влаштовують перевірки.

Діана

Діани довго шукають собі кохану людину, якій змогли б довіряти. Перед тим як впустити чоловіка у своє життя, такі жінки влаштують йому купу перевірок, ретельно вивчать його біографію і ще й на побаченнях ставитимуть каверзні запитання. Однак ті, кому вдалося пройти всі випробування, будуть купатися в любові Діан.

Раніше "Апостроф" писав про три чоловічі імені, власники яких ідеальні чоловіки.