RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Осінній коридор затемнень: астролог розповіла про його вплив на війну в Україні

Астрологиня Аліна Кузимович розповіла про те, як відобразиться осінній коридор затемнень на ситуації в Україні. Наприкінці жовтня може посилитися економічна та енергетична криза у країні.

Про це вона повідомила у коментарі clutch.net.ua.

За її прогнозом, найнесприятливішими днями для України в жовтні будуть: 2, 3, 20, 21, 29, 30 числа.

Коридор затемнень розпочинається 26 жовтня до 8 листопада. Водночас 25 жовтня очікується часткове сонячне затемнення. Це важкий період, який люди починають відчувати на собі за місяць до початку самого коридору затемнень. Йому характерні непередбачені обставини, які безвісти не зникають.

Водночас до 2025 року йде несприятливий транзит Сатурна Саде-Саті і зараз його пікова точка аж до 17 січня. Це посилить економічну та енергетичну кризу.

Читайте також: Звір у людській подобі: астролог розповів, що чекає на Путіна після часткової мобілізації

"Це небезпечний період, тому що паралельно коридор затемнень та інші негативні впливи. Транзити через дім земель та територій теж погані. Можливо це пов'язано з проведенням "референдумів". Але позитивна новина, що робляться вони тоді, коли на небі багато ретроградних планет. А це означає, що буде скасовано або змінено", - розповіла Кузимович.

Астрологиня також додала, що в Росії з 2 січня розпочнеться підперіод Марса, який може посилити мобілізацію в країні, можлива чергова ескалація військового конфлікту. Марс у Росії знаходиться у домі партнерів, а отже в цей момент активно включатиметься світова спільнота.

Раніше ми писали, як правильно поводитися в період ретроградного Меркурія до 2 жовтня.