RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Поруч з ними краще не розслаблятися: чотири найхитріші та підступніші знаки Зодіаку

Дата народження сильно впливає на характер людини, так, деякі представники гороскопу ніколи не видають чужих таємниць, а чотири знаки Зодіаку наділені приголомшливою хитрістю і підступністю.

"Апостроф" розповідає, поряд із якими знаками Зодіаку ніколи не варто розслаблятися.

Терези

Представники знаку не люблять брати на себе відповідальність і всіма силами намагаються перекласти її на інших. Терези мають дар переконання і їм нескладно перехитрити оточуючих, що вони регулярно і роблять.

Стрілець

Хитрощі Стрільця часто шиті білими нитками і надто очевидні, проте незважаючи на це, їх уловки часто вдаються. Крім цього, представники знака здатні успішно плести інтриги, тому маючи в оточенні Стрільця не варто розслаблятися.

Читайте також: Терезам загрожує драма, а Стрільцям – серйозний ворог: гороскоп на 26 вересня для всіх знаків Зодіаку

Водолій

Саме Водоліїв називають найхитрішими та підступнішими, вони люблять втручатися у життя інших людей, граючи їх долями. Представники знаку не тільки плетуть багаторівневі інтриги, а й вдаються до брехні, з ними завжди треба бути напоготові.

Риби

Ці люди - вразливі мрійники, але коли вони, за їх розумінням, борються за справедливість, не посоромляться вдатися до різних хитрощів, уловок і маніпуляцій. Вони переконані, що діють на благо, а значить – усі засоби добрі.

Раніше "Апостроф" писав, які знаки Зодіаку стають найкращими друзями.