RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Терезам загрожує драма, а Стрільцям – серйозний ворог: гороскоп на 26 вересня для всіх знаків Зодіаку

Після того, як астрологи склали гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку, вони розповіли, що чекає на кожного з нас сьогодні, у понеділок, 26 вересня.

Про це повідомляє видання "Слова.Фрази".

Овен

Цьому вогненному знаку зірки обіцяють приємні сюрпризи та подарунки. Може, комусь доведеться серйозно розщедритись, проте гроші не будуть витрачені не дарма. Чарівність і хитрість допоможе Овнам можете досягти гарних результатів на переговорах.

Телець

У понеділок вам вдасться переконати будь-кого зробити будь-що. Ваше красномовство та чарівність будуть на висоті. Тельці випромінюватимуть оптимізм і цим приваблюватимуть оточуючих. Але слід виявити розсудливість у поводженні з електроприладами.

Близнюки

Виявляти винахідливість сьогодні не тільки ви, а й ваше оточення. Поїздки будуть дуже вдалі, а в торгових операціях та науковій діяльності ви досягнете успіху. Для користі справи варто виявити хитрість.

Рак

З роботою все складеться відмінно, особливо якщо це стосуватиметься грошей. Не виключений вигідний контракт. Загалом день вдалий для активних дій та досягнення найближчих цілей. Не забувайте про благородство та поблажливість до оточуючих. А то Земля кругла, і доведеться вдатися до їхньої допомоги.

Лев

Ви подолаєте всі перешкоди, що випали на вашому шляху, а енергія і наполегливість дасть хороші результати. Зірки не виключають просування службовими сходами. Дійте сміливіше, доводьте свою думку.

Діва

Вам світять сюрпризи та подарунки. Не виключений виграш, тому ризикніть взяти участь у лотереї. Раптові знайомства та знахідки теж не виключені. Є можливість використовувати зв'язки для отримання фінансової підтримки або зміцнення службового становища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Улюбленці Фортуни: п'ять імен хлопчиків, яким у всьому щаститиме

Терези

Домагайтеся свого, змінюйте своє життя, грамотно розпоряджайтеся своїми ресурсами. Інакше ситуація загрожує стати драматичною, якщо ви до неї не готові.

Скорпіон

Своїми вчинками ви можете образити інших, тому утримайтеся від надміру різких дій. Однак не варто і потурати недбайливим. Краще взагалі припинити стосунки з ними.

Стрілець

Будьте толерантними і делікатними. Зайва різкість у діях та висловлюваннях призведе до появи у вас серйозного ворога. Не лайтеся з керівництвом і чиновниками.

Козеріг

Стосунки з діловими партнерами почнуть набувати потрібних обрисів. Однак слід буде докласти деяких зусиль і скласти план дій. Без напруження можна буде заробити певну суму.

Водолій

Для досягнення мети не йдіть на обман, адже у разі його розкриття все вдарить по вас і завдасть шкоди вашому реноме. Не потрапляйте під чужий вплив і не відгукуйтесь на сумнівні прохання, інакше вас просто використають.

Риби

Не витайте у хмарах, а зверніть увагу на земні відносини. Краще закінчіть з дріб'язком і владнайте фінансові питання. Не варто щось купувати та вкладати гроші, у виграші будете не ви.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що цього тижня двом знакам пощастить у коханні.