RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Їхнє життя - боротьба: жіночі та чоловічі імена, носії яких постійно стикаються з труднощами

Імена впливають на життя та характер людей, деякі надають своїм власникам особливу енергетику пристрасті, а інші - "програмують" на труднощі.

"Апостроф" розповідає про шість жіночих та шість чоловічих імен, власники яких приречені на проблеми.

Імена чоловіків з важкою долею

Анатолій. Носії імені активні і хочуть у житті "спробувати все". Ця позиція несе їм чимало проблем. Крім того, Анатолій схильний до алкоголізму, що негативно впливає на життя.

Роман. Все життя непостійний Роман шукає кращого – дружину, друзів, роботу. У пошуках ідеалів він втрачає те, що має. Він страждає як від внутрішніх протиріч, так і від конфліктів з оточуючими.

Вадим. Ці чоловіки – з дитинства у пошуках пригод і доля щедро відсипає їм їх. Вадим також перебуває у полоні своїх упереджень і схильний до невиправданого ризику, що забезпечує йому складний життєвий шлях.

Адам. Основне захоплення носіїв імені – жінки. Саме ця пристрасть псує життя Адама - його кар'єра і доходи йдуть на другий план, а в особистому житті теж великі проблеми - воно сповнене ревнощів та скандалів.

Юліан. Головне для цих чоловіків – кар'єра. Їхня амбітність змушує їх прагнути все вище, але доля вимагає від них починати все спочатку. Багато хто не в змозі впоратися з цим викликом і здається.

Читайте також: Приречені страждати від нестачі кохання: ТОП-5 "невдалих" жіночих імен

Імена жінок з важкою долею

Віра. Віра має внутрішній стрижень і здатна подолати найскладніші ситуації. Вона йде до своїх цілей впевнено і невідворотно і досягає бажаного. Однак часто цим жінкам доводиться платити за свій успіх надто високу ціну.

Олександра. Жінки з "чоловічими" іменами запрограмовані на складну долю - вони схильні брати на себе відповідальність за інших та приймати складні рішення. При цьому в душі Олександра зовсім інша.

Інна. Власниці імені замкнуті та цілеспрямовані, мало що може збити їх з обраного шляху. Проблема Інни в небажанні вчитися на власних помилках, тому доля знову і знову ставить перед ними ті самі завдання.

Надія. На цих жінок, співзвучно з їхнім ім'ям, оточуючі покладають надто великі надії. Вони щосили намагаються виправдати очікування близьких. Надії схильні жертвувати особистим життям заради кар'єри.

Ельвіра. Носії імені мають на рідкість конфліктний і склочний характер. Вони не лише самі в контрах з усіма, а й здатні пересварити всіх, хто поряд. Їхня конфліктність псує їм все життя.

Людмила. Людмила готова на все заради своїх близьких, саме це ускладнює її життя – рідні часто не цінують їхніх зусиль та жертв. Більше того, у житті цих жінок нерідко трапляються трагедії, пов'язані з близькими.

Тамара. Ці жінки – справжні власниці, вони буквально душать партнера контролем, ревнощами та скандалами. В основі такої поведінки лежить неймовірна прив'язаність, але вона вкрай негативно позначається на житті.

Раніше "Апостроф" розповідав про три чоловічі імені, які загрожують своїм власникам ранньою смертю.