RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Можуть померти у розквіті сил: ТОП-3 небезпечних чоловічих імені

Імена можуть впливати на характери своїх власників. Причини можуть бути абсолютно різноманітними. Це карма, ризикована поведінка чи навіть родове прокляття. Тому чоловіки з деякими іменами можуть бути у небезпеці.

Валентин

Хлопчики з таємничим та містичним ім'ям Валентин із раннього дитинства усвідомлюють, що можуть чути та бачити більше, ніж інші. Згодом його сила посилюється та зростає. Якщо Валентин зможе взяти її під контроль, він отримає чимало користі від свого таланту: зможе чаклувати і підлаштовувати під себе все так, щоб скрізь встигати. Але варто пам'ятати і про ціну, яку доведеться заплатити за це. Як тільки Валентин почне зазнаватися і відмовлятися від підношень вищим силам, він може накликати на себе лихо.

Читайте також: Головні невдахи: п'ять чоловічих імен, власникам яких не щастить у житті

Єгор

Єгори нерідко і самі замислюються про те, що вони помруть на світанку сил, але не лякаються цього, продовжуючи вести досить небезпечний спосіб життя. Часто вони опиняються в ризикованих ситуаціях, лізуть у гущавину подій, не думаючи ні про свій стан, ні здоров'я. Це може спонукати їх до ранньої смерті.

Опанас

Ризикують зустріти смерть у молодому віці чоловіка з рідкісним ім'ям Опанас. Все через те, що в них занадто тонка психіка та невміння протистояти спокусам. Саме ці чоловіки частіше за інших стають алкоголіками і підсідають на заборонені речовини. Крім того, вони відрізняються схильністю до безладних статевих зв'язків. Часто їм начхати, з ким і де проводити ім'я, в голові є лише прагнення задовольнити свої потреби та отримати тимчасову радість та задоволення .

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, які імена носять нелюди та тирани.