RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Справжні стерви: ТОП-5 імен, які носять "бойові" жінки

Деякі жінки гідно поводяться після поразок, відрізняються мудрістю та дипломатичністю. Інші ж після розчарувань одягають броню і вже не здатні довіряти іншим людям, як раніше. Своєю стервозністю вони приваблюють чоловіків, але здатні і сильно поранити.

Носії яких імен найчастіше найбільш стервозні, розповідає "Апостроф".

Інна

Жінки із цим ім'ям відрізняються незалежністю, твердо стоять на ногах і на всі мають свої погляди. Часто вони стають об'єктом інтриг та пліток, але також вміють оточити себе однодумцями та близькими людьми. Інни бувають упертими і вміють виявляти категоричність у складних ситуаціях, люблять отримувати увагу і не прощають зневаги та байдужості.

Читайте також: Приречені страждати від нестачі кохання: ТОП-5 "невдалих" жіночих імен

Алла

Навіть за посередніх зовнішніх даних Алли завжди впевнені у своїй чарівності і саме така самооцінка дозволяє дівчатам із цим ім'ям добиватися у житті великих успіхів. Завдяки харизматичності та яскравості Алла легко підкорює чоловічі серця, долає перешкоди, прибирає з дороги суперниць.

Діана

З боку Діани можуть здаватися деспотичними, вони мають гострий розум і прагматизм. Дівчата оцінюють відносини з людьми з погляду вигоди, не соромлячись користуватися ситуацією задля досягнення власних цілей. Діани за вдачею бійці, вони завжди досягають бажаного, але в той же час, на біль вони відповідають болем. З тими, хто не мириться зі складним характером Діани, вона легко прощається.

Оксана

Жінка на ім'я Оксана цінує свою незалежність, не любить прогинатись під чужу думку. Вона будує наполеонівські плани і завжди прагне бажаного. Для досягнення мети Оксана може використовувати навіть заборонені прийоми. Власниця цього імені амбітна, рішуча і наполеглива. Оксану приваблюють вольові, сильні чоловіки. Слабохарактерних чоловіків вона уникає: їй потрібен супутник, на якого можна покластися.

Анастасія

Анастасії притягують чоловіків своєю чарівністю і вже з юності у них є юрби шанувальників. Однак дівчата з цим ім'ям не позбавлені також ревнощів та запалу, а також складного характеру – саме це може стати їх проблемою з чоловіками. Анастасія не виносить критики, вона прямолінійна, горда та вперта. Ходити навкруги ця жінка не буде: одразу повідомить обранцю про свої наміри. Однак її партнеру потрібно бути готовим до раптових змін: Насті властиві перепади настрою та непостійність почуттів.

Раніше ми писали, які імена мають дурні жінки.