RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

"Чорна смуга" закінчиться: п'ять знаків Зодіаку позбудуться у жовтні всіх проблем

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 2 жовтня, розповіли, яким знакам Зодіаку дуже пощастить у другому місяці осені.

Гороскоп на успіх публікує "Апостроф"

Овен

Якщо Овни перестануть контролювати свої емоції - у жовтні зможуть набути внутрішньої гармонії, яка надихне на подвиги. Вони отримають шанс на кардинальну зміну свого життя, але поспішати поки що не варто.

Терези

Пройдені кармічні іспити дадуть вам результати. За словами астрологів, у жовтні Терези опиняться перед доленосним вибором, а будь-яке рішення виявиться правильним.

Читайте також: Цінують за відданість: три знаки Зодіаку більше люблять собак, ніж котів

Риби

У жовтні налагодяться не лише фінансові, а й любовні справи. До Риб повернеться натхнення і вони зможуть побачити для себе варіанти успішного майбутнього, про яке так мріють.

Козеріг

Щастя і радість повернуться у життя цих людей. У жовтні Козероги матимуть змогу компенсувати всі збитки, які спровокував ретроградний Меркурій. Подарунки виявляться гідними і потрібно лише дочекатися їх.

Водолій

Після відступу ретроградного Меркурія ці люди одразу відчують приплив сил. Їм захочеться займатися спортом та приводити тіло в ідеальну форму. У жовтні Водолії зможуть навчитися чогось нового і в подібних справах їх супроводжуватиме успіх.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку є головними кошатниками.