RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Овнам та Близнюкам настав час шукати нові джерела доходів: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 2 жовтня

Астрологи озвучили гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 2 жовтня.

Про це повідомляє ukr.media.

Читайте також: Вічно влазять у борги: три знаки Зодіаку не вміють поводитися з грошима.

Овен

Увага Овнів переміщається у сфери, пов'язані із заробітком, покупками, харчуванням, матеріальним достатком. Не виключені тимчасові зміни у звичних смакових уподобаннях. Це зручний момент для використання альтернативних фінансових джерел, проте не варто піддаватися жадібності та бажанню приховати справжні розміри свого прибутку.

Телець

Цього дня більшість рішень обґрунтовуватимуться на інтуїції. Інстинкт стає для них мудрішим порадником, ніж розум. Вони не помиляться, якщо поставлять на чільне місце свої природні потреби.

Близнюки

Сьогодні для Близнюків важлива матеріальна сторона життя. Не виключено, що вона виявиться важливішою за інтелектуальні запити. Зірки наполегливо радять їм звернути увагу до фінансової основи людських відносин.

Також не варто відразу відкидати думки про нетрадиційні джерела доходу. Цілком можливо, що деякі з них (після доопрацювання та першої невдачі) почнуть приносити додатковий дохід.

Рак

Вигідні та перспективні контакти сьогодні можуть стати головною метою багатьох Раків. Цей день є сприятливим для починань, націлених на міцний матеріальний результат. Він підходить для зустрічей з людьми, які готові стати для них інвесторами або фінансовими покровителями.

Лев

Левам не рекомендується приймати поспішних рішень у фінансовій сфері, навіть якщо на вигляд ситуація буде здаватися безпечною. Для тих, хто народжений під знаком Лева, сьогодні не бажана безтурботність у матеріальних питаннях. Місце, яке вони займають, має бути не лише почесним, а й прибутковим.

Діва

Природний практицизм схиляє Дів до участі у справах, які приносять користь або обіцяють прибуток. Це слушний час для починань, пов'язаних з торгівлею, ресторанним бізнесом, побутовим обслуговуванням. Віра в себе та вміння розпізнавати перспективні тенденції у діловій сфері будуть важливими складовими успіху Дів.

Терези

Фінансовий підігрів сьогодні відіграє велику роль і в діловому спілкуванні Терезів, і в особистих контактах. Посилюється увага до справ, пов'язаних із банківськими вкладами та спільним майном.

Скорпіон

Скорпіонам не слід загострювати розбіжності між собою та оточуючими. Емоційність і чуттєвість вашої половини сьогодні не поступаються силою пристрастям. На відміну від смаків і позицій краще дивитися як на природну різницю, а не як на привід конфлікту.

Стрілець

На першому плані у Стрільців – питання, пов'язані з грошима та харчуванням. Акцентуються проблеми матеріальної стабільності, набувають актуальності профілактичних оздоровчих заходів. Щоб справи йшли гладко, краще виявити практичність, послідовність, ґрунтовність.

Козеріг

Повільний темп роботи сьогодні підходить Козерогам більше, ніж стрибки з перешкодами. Успіхам представників цього знака сприяють стабільне емоційне тло та поліпшення загального фізичного стану. Вітається діяльність із елементами творчості, уяви, земних задоволень.

Водолій

Сьогодні витончені інтелектуальні інтереси Водоліїв можуть поступитися місцем більш простим потребам. Можлива потяг до затишку, знайомих місць, смачної їжі. Не варто дивуватися, якщо їм захочеться змінити обстановку на більш комфортну, передбачувану, стабільну.

Риби

Сьогодні Риби схильні діяти за інерцією і йти шляхом найменшого опору. Можливо, їм доведеться подолати свою лінь і повільність. Зірки гарантують відсутність великих неприємностей, але посилюють їхню залежність від комфорту.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" ділився фінансовим гороскопом на жовтень для всіх знаків Зодіаку.