RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Ці люди люблять душевні посиденьки: топ-3 головних алкоголіка за знаком Зодіаку

Деякі знаки Зодіаку не сприймають алкоголь, а якщо і випивають, то завжди знають міру - інші ж, навпаки, ніколи не проти випити, влаштувавши душевні посиденьки з міцними напоями.

Серед любителів алкоголю – Скорпіони, Овни та Стрільці, інформує Мета.

Скорпіон

Незважаючи на зовнішню силу, усередині Скорпіони чутливі та вразливі, проте не кожному вони готові відкривати свою душу та показувати слабкості. Тому представникам цього знаку Зодіаку простіше "залити" свої проблеми на самоті. Скорпіони ризикують стати справжніми алкоголіками, проте цікаво те, що, досягнувши дна, вони зазвичай вибираються із цього жахливого стану.

Читайте також: Під градусом вони роблять дурниці: топ-5 знаків Зодіаку, які не встоять перед алкоголем

Овен

Представники цього знаку Зодіаку люблять галасливі вечірки, посиденьки з цікавими людьми та часто стають душею компанії. Так, вони ніколи не відмовляться від смачного ігристого або чогось міцнішого. Вечірки бувають у представників цього знаку Зодіаку часто й багато, тому й випивки у їхньому житті чимало.

Стрілець

Головним життєвим правилом Стрільців є – жити на повну котушку та не економити на емоціях. Вони люблять галасливі компанії та вечірки, при цьому там завжди є смачний алкоголь.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку завжди щастить у житті.