RU  UA  EN

Четвер, 16 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 травня

15 травня

Всі новини

Овнам і Близнюкам настав час розслабитися і відпочити: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 6 жовтня

Астрологи склали прогноз для всіх знаків зодіакального кола на сьогодні, 6 жовтня. Зокрема, зірки радять Овнам і Близнюкам нарешті розслабитися та добре відпочити.

Про це повідомляє Ukr.media.

Овен

Зірки радять сьогодні присвятити день балачкам по телефону чи по месенджеру, листуванню, інтернет-серфінгу, а також читанню. День штовхатиме на легкість мислення, непостійність інтересів. Варто вирушити на природу: в ліс чи на дачу. Нові зустрічі не принесуть нічого особливого. Важливі розмови перенесіть.

Телець

Можливі кардинальні зміни. Найкращою тактикою буде, якщо діятимете за обставинами. Якщо немає термінових справ, розслабтеся та насолоджуйтесь свободою. Контролюйте питання, пов'язані з харчуванням і витратами.

Читайте також: Гороскоп на жовтень: що чекає на знаки Зодіаку на роботі, в особистому житті та відносинах з близькими

Близнюки

Присвятіть цей день повному відпочинку. Колишня система правил потребує коригування. Однак не змінюйте все миттєво. Якщо не можете сидіти без діла, у виборі занять - довіртеся інтуїції.

Рак

Відмовтеся від галасливих багатолюдних заходів, зокрема, в інтернеті. Гарний час для занурення у роздуми чи читання. У книзі можете знайти відповідь на свої питання. Зірки штовхатимуть вас до роздумів, спогадів, порівнянь. Рекомендовані короткі прогулянки.

Лев

Більше спілкуйтеся у дружній компанії. Тільки не торкайтеся питань, які останнім часом глибоко хвилюють. Обіцянки, дані сьогодні - залишаться невиконаними.

Діва

Уникайте хвилювання та нервозності, відмовтеся від значних планів та живіть тут і зараз. Поспішна реклама ваших нових ідей, як і спроба знайти нових прихильників, буде передчасною. Вас можуть просто не почути.

Терези

Гарний час для спілкування з людьми з інших міст чи навіть країн. Пригоди та авантюри в цей день будуть цікавими, проте не дадуть чогось особливого, необхідного вам.

Скорпіон

Тісне спілкування з іншими може підняти настрій, проте не дасть відповіді на нагальні питання. Співрозмовник може відбутися жартом чи поверхневою думкою. Якщо хочете поговорити на важливу для вас тему - вибирайте інший день.

Стрілець

Не вступайте у спори та дискусії: швидше за все - будуть провальні. Якщо не було змоги сказати партнерові щось важливе - не відкладайте на потім, а надолужуйте втрачене.

Козеріг

Сьогодні не залишайтеся на самоті. Більше дбайте про домашніх улюбленців, якщо такі є. Для здоров'я будуть корисні прогулянки на свіжому повітрі або частіше провітрюйте приміщення, де перебуваєте.

Водолій

В цей день варто спілкуватися тільки з тими, кого любите та хто цікавий. Зранку краще втілювати нестандартні задуми, адже вдень креативне натхнення поступово згасне.

Риби

У фокусі уваги Риб можуть виявитися господарські дрібниці, контакти із співвітчизниками, родинні взаємини. Якщо ви знаходитесь далеко від дому - зателефонуйте батькам.

Раніше "Апостроф" розповідав, які п'ять знаків Зодіаку в жовтні позбавляться всіх проблем.