RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Справжня знахідка для шпигуна: шість знаків Зодіаку здатні виговорити всі таємниці

Не кожна людина вміє зберігати таємниці й не розповідати чужі секрети. Астрологи переконані, що деяким знакам Зодіаку від природи складно тримати язик за зубами.

Про шістьох знаків Зодіаку, які можуть вибовкати таємницю, розповіли у виданні "Liza".

Близнюки

Близнюки - природжені психологи й маніпулятори, які можуть дізнатися про будь-яку вашу таємницю, аби потім використати її при нагоді. До того ж вони можуть й прибрехати, тому з ними варто бути обережними у відвертостях.

Овен

Імпульсивні й відкриті Овни щиро не розуміють, що таке взагалі секрети й таємниці. Вони можуть прямолінійно розповісти про себе будь-що, і через це вважають, нібито інші люди дотримуються таких же принципів.

Читайте також: Попереду буде чимало труднощів: жіночий гороскоп на тиждень із 10 по 16 жовтня

Лев

Леви не вміють тримати язик за зубами, особливо коли справа йде про власний імідж. Вони готові розповісти чужі таємниці, аби на такому тлі здаватися кращими, аніж є насправді.

Терези

Представники цього знаку Зодіаку обожнюють пліткувати, але Терези роблять це не з критикою чи засудженням - вони просто не можуть не поділитися цікавою інформацією.

Стрілець

Стрільці іноді стають занадто емоційними, унаслідок чого забувають про що можна говорити, а про що ні. Чужі секрети можуть литися бурхливим потоком з їхніх вуст до тих пір, доки їхнє емоційне напруження не згасне.

Діва

Діви можуть зберігати секрети найближчих друзів, тримаючи їх за сімома замками. Однак при першій же сварці представники цього знаку захочуть помститися й розповісти все-все.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох найненадійніших чоловіків за знаком Зодіаку, які не вміють тримати слово.