RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У гніві на прекрасну стать: чотири чоловічі імені, які носять женоненависники

Багато чоловіків стають женоненависниками з різних причин. Однак часто буває так, що ім'я чоловіка може нести певні риси поведінки і характеру.

Про це повідомляє "Апостроф".

У цьому випадку йдеться про чотири чоловічі імена, які з різних причин не люблять жінок. Багато хто використовують прекрасних дівчат і жінок у своїх цілях або зовсім уникають їх.

Читайте також: Тільки прикидаються ангелами: названо імена, володарки яких справжні тиранші.

Макар

Не виключено, що чоловіки з цим ім'ям можуть стати затятими женоненависниками. У всіх жінках і дівчатах Макари бачать мисливців за гаманцем, вважаючи, що прекрасна стать часто користується чоловіками у своїх цілях. Можливо, в юності у Макара був травмуючий досвід у відносинах з дівчиною, тому тепер він усіх жінок вважає виключно меркантильними істотами, які не вміють по-справжньому любити.

Віссаріон

Це ім'я носив батько радянського диктатора Йосипа Джугашвілі (Сталіна). Вони звикли вирішувати проблеми самі і покладаються тільки на себе. Віссаріон перекладається як "який дає життя обраним", тому дане ім'я несе в собі зашифроване послання про те, що його володар - чоловік вкрай виборчий і вимогливий.

Дементій

Ім'я перекладається як "приборкувач" - воно несе в собі енергетику неприступності та влади. Ці люди часто замкнуті. Їхня думка відрізняється від того, з якою живе більшість, що іноді робить таких хлопців ізгоями в колективі. Їм не потрібні жінки поруч, тому що вони принесуть шум, метушню та зайві проблеми .

Веніамін

Носії даного імені часто використовують жінок виключно у своїх інтересах, не бажаючи вступати в тривалі відносини, які знову їх зобов'язуватимуть. І хоча бувають винятки, до останнього власник цього імені чинитиме опір і показуватиме незалежність.

Раніше астрологи назвали сім чоловічих імен, власники яких не підходять для серйозних стосунків.