RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Постійно скаржаться на життя: чоловічі імена, які носять головні скиглики та нюні

Деякі чоловіки завжди беруть ситуацію в свої руки і проблеми сприймають як досвід, а не перешкоду до досягнення мети - інші ж здаються за перших невдач і постійно скаржаться на життя.

Чоловіків з якими іменами краще уникати розповідає "Life".

Олег

Чоловіки з цим ім'ям добрі, промовисті та розважливі. Однак є й інший бік медалі – Олеги люблять вивалювати свої проблеми на оточуючих. Як тільки носій імені розуміє, що його друга половинка завжди вислухає та підтримає, починає використовувати її як вільні вуха.

Читайте також: Стають воїнами: чоловічі імена, носіям яких надано роль захисників

Павло

Чоловік із цим ім'ям постійно себе з кимось порівнює - проте не з метою зрозуміти, як людина зуміла досягти тих чи інших успіхів. Навпаки, Павло починає нити і скаржитися оточуючим на несправедливість життя і звинувачувати успішніших людей у несправедливих досягненнях.

Микита

Чоловік з ім'ям Микита може приваблювати протилежну стать фізичними даними, але з характером йому не пощастило. Він чудово фліртує, але в останній момент може опустити руки. За Микитою навряд чи жінка почуватиметься, як за кам'яною стіною і не зможе розраховувати на нього у скрутну хвилину. За найменших складнощів Микита здасть позиції, навіть не спробувавши щось змінити.

Мирон

Одна з переважаючих рис характеру чоловіка на ім'я Мирон — наївність. Така людина прагне допомагати оточуючим навіть на шкоду собі, що знову і знову змушує власника цього імені шкодувати про зроблене. Мирон зовсім не вчиться на невдачах, тому лише ниє і скаржиться на несправедливість світу і злих людей навколо, хоча навмисно повторює свої помилки знову.

Раніше ми писали, які імена носять довгожителі.