RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Овнам – підвищення по службі, а Рибам – фінансові втрати: гороскоп на 14 жовтня

На зірки сподівайся, а сам не схиблюй - саме за таким принципом слід слідувати, навіть сліпо довіряючи астрологам і гороскопам, адже саме людина господар своєї долі, а небесні світила лише підказують йому один із ймовірних сценаріїв розвитку подій.

Сайт slovofraza пише про те, що чекає сьогодні, о 19-й місячний день у місячному календарі, всіх знаків Зодіаку.

Овен

У Овнів сьогодні прекрасний день для просування кар'єрними сходами та/або вирішення матеріальних проблем. Особливо добре підуть справи у Овнів творчих професій. Справа, розпочата цього дня, успішно завершиться. До вас можуть звернутися за допомогою, але можливі проблеми з родичами.

Телець

Зірки радять Тельцю виявити терпіння та сумлінність, оскільки не зовсім сприятливе поєднання планет може призвести до різних неприємностей у професійній діяльності.

Читайте також: Вони не знатимуть біди: три знаки Зодіаку, для яких жовтень буде щасливим

Можливо, події дня розвиватимуться не так, як планувалося: можуть виникнути непередбачені фінансові витрати. Вечір цього дня найкраще провести у родинному колі.

Близнюки

Близнюкам вдасться зав'язати кілька нових ділових знайомств, які допоможуть надалі. Вміння відіграти будь-яку роль і залучити потрібних людей до виконання своїх завдань забезпечить визнання та успіх, але сьогоднішні вчинки мають бути засновані на реальній оцінці того, що відбувається.

Рак

Ракам слід стримати честолюбні устремління та активність у сфері професійної діяльності, оскільки можливе вчинення необачного вчинку або ухвалення поспішного рішення.

Лев

Львів матиме важкий день, пов'язаний із самозахистом, дуже активною боротьбою та відстоюванням своїх інтересів. У сімейних стосунках також можливі проблеми. Будьте розважливими.

Діва

Діва сьогодні буде королем (або королевою) у фінансовій діяльності. На роботі ви незамінні, на що зверне увагу керівництво. А ось вільний час віддайте творчості.

Терези

Сьогодні Терезам потрібно бути обережними та уважними, не робити активних дій і не виявляти впертість, якщо питання непринципове.

Скорпіон

У Скорпіонів зміниться життя. Залишайтеся пильні, оскільки таємний недоброзичливець напоготові, обачно ставтеся до будь-яких колективних дій. Ваша витримка допоможе обійти приховані пастки.

Стрілець

Сьогодні можливі серйозні зміни, причому в обидві сторони - як позитивні, і негативні.

Козеріг

Дипломатичність Козерога та вміння прощати помилки зміцнять сімейний союз чи матеріальний добробут. Не робіть поспішних висновків, дослухайтеся до інтуїції. Це допоможе об'єктивно оцінити стан речей.

Водолій

Напружений день для Водолія. Їм доведеться протистояти неабияким спокусам і краще відмовитися від вже запланованих зустрічей. Робота також вимагатиме великих зусиль та нестандартного погляду на звичні обов'язки.

Риби

Зірки попереджають чоловіків-Риб про можливі фінансові втрати, а от на їх "колег", жінок чекає нове знайомство, яке виявиться коротким.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" публікував фінансовий гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.