RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

18 травня

Всі новини

На Раків чекає прибуток, а Скорпіонів – закоханість: гороскоп на 16 жовтня

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на неділю, 16 жовтня. Стрільці дізнаються, що таке справжня любов, а Тельцям боржник поверне гроші.

Про це повідомляє "Главред".

Читайте також: Для трьох знаків Зодіаку в листопаді розпочнеться "біла смуга" - на них чекає цілий місяць щастя

Овен

Хоч день почнеться вдало, але є ймовірність кражи, тому треба тримати все цінне під захистом. Можуть виникнути непорозуміння з батьками та близькими, але не треба доводити ситуацію до гіршого.

Телець

Здоров'я у Тельців буде на висоті, а боржник поверне гроші, але може погіршитися стан коханої людини. Можлива зустріч з батьками.

Близнюки

Близнюкам краще на давати комусь гроші в борг, а дотепність сьогодні зробить їх душею компанії. Але вранці потрібно виспатися, щоб день пройшов ідеально.

Рак

У планах на день та у грошових вигодах допоможе родич. Треба бути уважним на дорозі, бо є великий ризик травм та аварій.

Лев

У Лев буде багато енергії, що принесе свої плоди. Може захворіти кохана людина.

Діва

Грошові надходження стануть сюрпризом для Дів. Варто спитатись у батьків щодо майбутніх великих планів, щоб не зазнати невдачі.

Терези

Терезам захочеться побути на самоті, але друзі все одно будуть намагатися з ними зустрітися. Кохана людина може нагрубити.

Скорпіон

Проблему у цей день допоможуть вирішити друзі, а заспокоїтися допоможе музика та домашні справи. У житті відбудеться поворот. У стосунках буде відчуватись закоханість весь день.

Стрілець

Для виконання сьогоднішніх завдань допоможе внутрішня енергія, що битиме через край. Очікуються вранці фінансові втрати, але у Стрільців є підтримка близьких. Також вони сьогодні дізнаються, що таке справжня любов.

Козеріг

У подорожі треба стежити особливо за багажем, тому що є ймовірність крадіжки. Люди можуть сьогодні дратувати.

Водолій

Сьогодні буде багато витрат, а в особистому житті все буде нестабільно. Тому Водоліям захочеться побути далеко від усіх.

Риби

Риби можуть зазнати збитків, треба бути весь день уважними щодо інвестицій. В особистому житті Риби зможуть привернути увагу потенційного партнера.

Раніше ми писали фінансовий гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.