RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Працює магія звуків: які жіночі імена приваблюють чоловіків

Деякі жінки особливим чином впливають на чоловіків – їх вважають більш привабливими на підсвідомому рівні.

До жінок з якими іменами тягнуться чоловіки, розповідає "Апостроф".

Анна

Дівчата з цим ім'ям мають одночасно сильний і ніжний характер. Вони не позбавлені співчуття, але вміють відстоювати свої права. Анна – чудова дружина та відповідальна мати, вона любить створювати затишок у будинку. При цьому вона завжди чудово виглядає і не втрачає своєї чарівності.

Читайте також: Виглядають незрівнянно: три імені, які носять найпривабливіші жінки

Анжеліка

Жінка з цим ім'ям створює загадковий та таємничий образ. Найчастіше Анжеліка замкнута в собі, мовчазна, але при цьому в ній існує багатий внутрішній світ. Її розум і проникливість, а також деяка таємничість дуже інтригують чоловіків.

Олена

Олени сильні та незалежні, але поруч із коханим чоловіком можуть бути тендітними та вразливими. Найчастіше дівчата з цим ім'ям вибирають чоловіків сильніших за себе. Але, якщо він буде слабшим, Олена дбатиме про нього ще більше.

Лілія

Лілії оточені чоловічою увагою ще з дитинства. Вони ніжні та кокетливі дівчата, а у мистецтві флірту їм немає рівних. Також їм властива природна чарівність, внутрішній оптимізм і відмінне почуття гумору.

Юлія

Юлії прекрасні зовні, але також вони розумні, витончені та справедливі. Дівчата з цим ім'ям можуть підтримати будь-яку розмову, а також підтримати ближнього. При цьому, Юлії м'які та загадкові, вони вміють піднести себе і часто оточені прихильниками.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами приречені на самотність.