RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

Всі новини

Любителі адреналіну: чоловічі імена, які носять найнебезпечніші водії

На характер і поведінку людини впливають багато факторів, свій відбиток накладає і ім'я - власники деяких люблять дорогі авто, а інші відрізняються небезпечним стилем водіння.

"Апостроф" розповідає, чоловіки з якими іменами – найнебезпечніші водії.

Олександр

Олександр вкрай імпульсивний. Загалом він може бути дисциплінованим водієм, але щойно щось вивело його з себе – він стає неконтрольованим. Однак якщо Сашко везе близьких – він не дає волі емоціям.

Станіслав

Цей чоловік дуже себелюбний і сприймає обгін як особисту образу. Саме гіпертрофоване почуття власної гідності змушує його йти на небезпечні маневри, щоб довести власну майстерність та перевагу.

Читайте також: Стають воїнами: чоловічі імена, носії яких - справжні захисники

Альберт

Сівши за кермо, Альберт почувається королем і впевнений, що всі повинні поступатися йому дорогою. Ці чоловіки вибирають дорогі машини і вимагають, щоб усі учасники руху віддавали йому шану.

Віктор

Ці чоловіки хочуть справляти враження на інших і з цією метою готові ризикувати за кермом. Віктор також вкрай емоційний і переконаний у своїй невразливості. Букет цих якостей робить його небезпечним водієм.

Дмитро

Власник імені загалом спокійна людина, але коли з ним трапляються неприємності, у стані стресу він втрачає над собою контроль і починає обганяти, підрізати та порушувати правила. У ці хвилини він просто некерований.

Раніше "Апостроф" назвав імена головних підкаблучників.