RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Вражають дорослих своїми здібностями: під якими знаками Зодіаку народжуються діти-генії

Астрологи назвали знаки Зодіаку, під якими народжуються найгеніальніші діти.

Про це повідомляє Mixer.lv.

Читайте також: Для трьох знаків Зодіаку в листопаді почнеться "біла смуга" - на них чекає цілий місяць щастя.

Близнюки

Вже з ранніх років Близнюки вражають дорослих не за віком широкою ерудицією. Вони справляють особливе враження на оточуючих своєю феноменальною пам'яттю та зовсім недитячою комунікабельністю. Їх цікавить все, починаючи від вмісту під капотом татового авто, закінчуючи політичними новинами та особливостями будови мозку ссавців.

Скорпіон

І зайва обережність і потай просто не дають дітям-Скорпіонам відразу проявити себе повною мірою. Вони мають великий запас життєвих сил і неабиякий інтелект. Вони настільки допитливі, що готові вивернути свій об'єкт інтересу навиворіт.

Козеріг

Завжди зосереджений і небагатослівний малюк-Козеріг здатний годинами крутити в руках нещодавно подаровану іграшку, аби зрозуміти принцип її роботи. І можна не сумніватися, що, зрештою, він свого досягне.

Водолій

Дитина-Водолій дійсно розвинена не за роками. Вона відкрита для всього нового та незвіданого. Тому її мало цікавлять нагальні побутові моменти. Вона з дитинства спрямована у майбутнє і точно знає, що зробити для того, щоб життя людства стало кращим.

Риби

Подарована зірками загострена інтуїція дозволяє Рибам добре розбиратися в людях і робити напрочуд точні прогнози на будь-які майбутні події. Але для того, щоб у них було чимало високих результатів, поряд з ним повинен бути надійний супутник, який зуміє реалізувати всі фантастичні задуми та ідеї цих мрійників.

Раніше ми повідомляли про те, яким знакам Зодіаку в житті все дається з великими труднощами.