RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Оберігають своїх носіїв: названо жіночі імена з потужною енергетикою

Характер людини визначається, безумовно, не його ім'ям, а іншими факторами, але все ж таки накладає свій відбиток, наприклад геть-чисто позбавляє таланту або дарує найсильнішу енергетику.

"Апостроф" дізнався, які жіночі імена настільки сильні в енергетичному плані, що навіть є оберегом для "господарки".

Олександра

Саша має твердий і рішучий характер і нікому не дасть себе в образу, водночас вона дуже ніжна і чуттєва. Її енергетика притягує до себе позитивних людей.

Читайте також: Чужий успіх їх бісить: які імена носять найзаздрісніші жінки

Вікторія

Віта жорстка, коли треба, проте в душі вона ніжна та уважна, особливо до своїх близьких. Вікторія оптиміст, не впадає у відчай, часто стає лідером у компанії.

Олена

У молодості Олена має п'янку свіжу красу, і потім вона тільки гарнішає, з бешкетної дівчинки перетворюючись на мудру і елегантну жінку. Олена випромінює світлу енергію, яка завжди привертає до себе увагу оточуючих.

Анастасія

Настя швидко адаптується до будь-яких складнощів і здатна вибратися з будь-якої ситуації. Жвава Анастасія здатна дати відсіч кривдникам.

Катерина

Катя розумна і цікава, має безліч талантів. Вона чудово знає собі ціну, хоч і трохи заздрісна. За жорстким характером Катерини ховається дуже добра людина, готова завжди допомогти іншим.

Дар'я

Даша розумна, наполеглива та цілеспрямована. Вона пройде головами конкурентів, якщо потрібно. Досить часто Дар'ї мають яскраву зовнішність, яка привертає увагу чоловіків.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про жіночі імена, володарки яких будуть щасливі завжди.