RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Серйозний вчинок: що буде, якщо взяти прізвище чоловіка

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 22 жовтня, розповіли, чого чекати жінці, якщо вона візьме собі прізвище чоловіка.

"Апостроф" у своєму матеріалі пояснює, як змінюється життя у тих жінок, які змінюють своє прізвище після одруження.

За словами астрологів та нумерологів, при зміні прізвища жінка повністю змінює своє життя. Це відбувається через нумерологічний код, який прописаний у кожному імені.

Читайте також: Магія імені: що говорять про людину його ініціали

Прізвище чоловіка – прізвище всього роду, що має свою долю та свою енергетику. Коли жінка виходить заміж за чоловіка і бере прізвище - вона поступово стає частиною іншої сім'ї. Якщо доля роду складна та нестерпна, астрологи рекомендують їм залишити дівоче, щоб не відчувати власну долю. При зміні прізвища, за словами фахівців, ви змінюєте ставлення до себе.

Коли ви вимовляєте своє ім'я та прізвище, ви можете відчути певну вібрацію звуків, яка подобається чи ні. Якщо вібрація нового ПІБ вам не до душі, варто задуматися, чи зможете ви далі щасливо жити.

При внутрішній антипатії до прізвища чоловіка ваше ставлення до другої половинки може погіршитися просто через те, що вам ніби нав'язали чиєсь життя. Тому буде простіше, якщо жінки залишать собі дівоче прізвище.

Раніше ми розповідали, жінки з якими іменами ризикують ніколи не вийти заміж.