RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Гороскоп на 25 жовтня 2022 року: що обіцяють зірки кожному знаку Зодіаку

Перша половина вівторка буде досить сприятливою для усіх знаків Зодіаку, це чудовий час для спілкування, та нових дружніх та романтичних знайомств. А ось вечір навпаки, буде трошки напруженим.

Про це пише ресурс Ukr.Media.

Овен

Розум Овна може вступити в бій з емоціями. Йому важко приховати свої такі почуття, але не треба діяти під впливом випадкових настроїв. Імпульсивність може стати причиною необачного кроку, про який можна скоро пошкодувати.

Читайте також: Вражають дорослих своїми здібностями: під якими знаками Зодіаку народжуються діти-генії

Телець

Тельці здатні викинути несподіваний номер. За компанію цей знак може зробити те, на що ніколи не наважився раніше. Підвищиться кількість форс-мажорних обставин.

Близнюки

Близнюками керувати загострене самолюбство й виклик спровокує на дії у відповідь. Але вплутавшись у бій, вже неможливо буде зупинитися. Не потрібно перебільшувати власні можливості, інакше сили будуть витрачені даремно.

Рак

Під впливом почуттів Раки розгорнуть бурхливу діяльність, у тому числі з ризиком для здоров'я. Вони зі шкіри полізуть, аби заслужити нагороду, відстояти ідеали чи реалізувати таємні мрії.

Лев

Левам знадобляться проникливість та вміння співпереживати. Але Леви-бізнесмени з жалю чи гордості можуть вплутатися в несподівану пригоду, звалити на себе зайві проблеми та пережити стрес.

Діва

Сьогодні Дівам протипоказані сварки, ділові розборки чи з'ясування стосунків із членами сім'ї. Не треба й форсувати події, розпочинаючи активну спільну роботу.

Терези

Терезам сьогодні світять якісь термінові клопоти, а додаткові обов'язки будуть почесними, хоч доведеться докласти деяких зусиль для їх виконання. День буде цікавим, але треба робити все якісно, аби не довелося червоніти.

Скорпіон

Ризикувати та захоплюватися сумнівними авантюрами сьогодні не варто, бо можна втратити самоконтроль. Не варто також купувати техніку, спорядження, транспортні засоби, медикаменти, особливо якщо це оптом.

Стрілець

У Стрільця емоції зашкалюватимуть. Обставини можуть зробити вас агресивним, тому варто уникати стресових ситуацій, емоційного збудження та поспіху, особливо зловживання алкоголем, який призведе до сварки.

Козеріг

Козерогам рекомендується не братися за великі проекти, натомість варто приділити увагу дрібним справам, бо концентрація уваги буде мінімально. Можна подорожувати, але не бути надмірно добрим, бо це до добра не доведе.

Водолій

Водоліям потрібно тримати себе в руках під час шопінгу. Велика покупка чи навіть благодійна акція з'їсть усі ваші заощадження.

Риби

Рибам небажане алкогольне сп'яніння та зловживання сильними препаратами. Існує ризик зазнати поразки у ролі ділової людини або шукача пригод. Якщо здається, що щастя десь поруч, не виключено, що десь замість нього чекає пастка.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про найрозумніші знаки Зодіаку.