RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Не можуть знайти своє кохання: жінкам чотирьох знаків Зодіаку загрожує цілковита самота

Астрологи розповіли, що знак Зодіаку може впливати на потребу людини в комусь іншому. Є чотири знаки, представниці яких не відчувають себе неповноцінними наодинці з собою та й не зустрічаються гідні партнери на їхньому шляху.

Про це повідомляє Мixnews.lv.

Читайте також: Вони все пропускають через себе: три знаки Зодіаку, які часто плачуть вечорами

Терези

Хоч довкола жінок-Терезів завжди крутиться безліч чоловіків і увагою вони не обділені, однак гідних представників для них практично нема. Дуже часто вони залишаються на самоті навіть в юні роки, однак страждань із цього приводу не знають. Варто пам'ятати, що поки Терези обирають "найкращого", лави претендентів рідішають. Тим, хто не хоче залишитися на самоті, рекомендують менше сумніватися і не бути надто вимогливими до претендентів на своє серце.

Стрільці

Такі жінки цінують понад усе свою незалежність. Якщо вони й мають відносини, то чоловікові ніколи не стати для них центром Всесвіту. Для Стрільців друзі й професійні інтереси будуть значно важливіші. Партнерам може не припасти такий життєвий підхід, тому надовго затримуватись у романтичних стосунках більшості Стрільців не вдається. Якщо справа доходить шлюбу, то наречена вигадає як пошвидше втекти від свого обранця. А ще, спробувавши шлюб з варінням борщів та прибиранням, жінки-Стрільці віддадуть перевагу щасливій самотності. Вони здатні виховувати дітей одні і бути чудовою мамою.

Козероги

Жінки-Козероги - це чоловіки в спідницях. Відтак - дуже часто виходять заміж за роботу, а не за людину. Кар'єра та досягнення успіху для них - перш за все. Ще вони мають дуже високі вимоги до чоловіків. Чим більше років представницям цього знака, тим більше самодостатності. Такі жінки прагнуть розвиватися, тоді як чоловіки, на їхню думку, тягнуть на дно.

Близнюки

Народжені під цим знаком свідомо обирають самотність. Дуже часто вони просто бояться шлюбу. Зустрівши "кохання на все життя", вони можуть присягатися у вірності та давати обіцянки. Проте стабільність Близнюкам дуже швидко набридає, і вони ладні йти на пошуки нових пригод. Примітно, що у сімейному житті Близнюки почуваються більш самотньо, ніж поза ним. Для них бути наодинці з собою - в радість.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на доленосну зустріч до кінця 2022 року.