RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Вони все пропускають через себе: три знаки Зодіаку, які часто плачуть вечорами

Астрологи дали прогноз для всіх знаків Зодіаку на 21 жовтня і розповіли, хто з представників гороскопу схильний придушувати свої емоції, а потім плакати наодинці із собою.

"Апостроф" розповідає, які знаки Зодіаку мовчки зносять неприємності та плачуть вечорами.

Риби

Ці люди все пропускають через себе та приймають близько до серця. Вони не здатні "відморозитися" і закрити своє серце для негативних емоцій. При цьому Риби не подають вигляду, що їм боляче і можуть дати волю почуттям лише наодинці із собою. Сльози та крик допомагають їм звільнитися від важких переживань.

Близнюки

Ці люди йдуть по життю сміючись, вони завжди готові повеселитися і розважитися. Важко уявити сльози на їхніх очах, проте залишившись самі вони нерідко плачуть та журяться. Близнюкам нерідко не дає спокою вибір, зроблений у минулому, їм здається, що вони багато пропустили.

Читайте також: Вражають дорослих своїми здібностями: під якими знаками Зодіаку народжуються діти-генії

Діва

Представники знаку намагаються відгородитися від душевного болю безліччю корисних та важливих справ. І якщо вдень діяльність допомагає їм відволіктися, то ввечері їх може охопити смуток. Вони можуть оплакувати навіть незначні неприємності зі свого минулого, але це допомагає Діві отримати емоційну розрядку.

Раніше "Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, на яких чекають злидні в старості.