RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Це їхнє улюблене заняття: названі найначитаніші знаки Зодіаку

Якщо ви хочете вибрати для себе цікаву книгу, ви можете попросити поради у представників цих знаків Зодіаку. Вони вивчили від корінця до корінця всі бібліотеки та знають усіх найкращих авторів світу.

"Апостроф" розповідає, хто читає найбільше.

Вони – втілення порядку: топ-5 господарських жінок з гороскопу

Діви

Вони мають природну увагу до деталей, а це робить читання їх улюбленим заняттям. Вони не просто бездумно гортають сторінки, вони добре все аналізують і розшифровують, а читання - ідеальна вправа для їх мозку.

Близнюки

Здається, що все, що ці люди люблять робити – це тусуватися та базікати. Але насправді це дуже помилкова думка, тому що в їхній особистості є багато сторін. Вони можуть витратити кілька годин на цікаву книгу, щоб відновити сили перед новими подвигами та звершеннями.

Стрільці

Вони люблять адреналін, але за своєю натурою - вони ще філософи. Представники цього волелюбного вогняного знака завжди хочуть знайти більш глибокий зміст у всьому, і завдяки читанню вони можуть дивитися з погляду інших людей, відкривати уми для дивовижних ідей і, як наслідок, - вирішувати життєві таємниці.

Риби

Це головні мрійники, майстри відриватися від реальності та відвідувати інші місця та реальності у своїй уяві! Вони читають все, особливо якщо історії пофарбовані романтикою чи фантазією, оскільки, зрештою, цей знак обожнює бачити красу в усьому, що є у світі.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" назвав три знаки Зодіаку можуть розбагатіти до кінця жовтня.