RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Вони – втілення порядку: топ-5 господарських жінок з гороскопу

Цікаво, але господарність та любов до порядку визначає ваш знак Зодіаку. Тому якщо у вашому будинку завжди творчий хаос і порожній холодильник, можливо, справа в тому, що ви просто народилися не під тими зірками.

"Апостроф" називає топ-5 найбільш господарських леді за знаком Зодіаку.

Скорпіон

Скорпіони щодня виходять на смертний бій із бардаком та пилом. Встав рано-вранці, умився, причесався — одразу ж настав час упорядкувати свою голову, як говорив великий Сент-Екзюпері. Скорпіони просто щоранку здійснюють медитативну практику, забираючись. Руки вони займають шваброю, щоб когось випадково не прибити або не покалічити.

Читайте також: Справжня знахідка для шпигуна: шість знаків Зодіаку здатні виговорити всі таємниці

Козероги

Вони просто дуже хороші господині. Гірше того, вони не мають жодного секрету, в приховуванні якого їх могли б звинуватити всі інші знаки Зодіаку. Способом господарювати вони охоче ділитимуться з усім світом. Називається "Просто справедливо розподіли домашні обов'язки між усіма членами сім'ї!"

Тельці

Тельці — чудові господині, які з великим задоволенням підтримують у чистоті будинок, а також годують родину найкращими стравами у світі. Єдина біда в тому, що Тельцям незабаром набридає робити це, і ось тут уже необхідно вжити заходів, бо гірше буде. Готування краще оперативно брати на себе, а от прибиранням Тельці займатимуться доти, доки у них будуть нові іграшки. Їм потрібні роботи-пилососи та інші цікаві гаджети для клінінгу.

Рак

Раки - героїчні господині: не те щоб вони щоранку намивали підлоги, але все в неї на висоті: найкраща домашня їжа, блискуча білизна, напрасовані простирадла... Це практичні найкращі господині, які мають мільйони секретів і не шкодують часу на чистоту...

Лев

Звання найкращої зодіакальної господині по праву дістається Левицям. Їхній будинок завжди виглядає як фамільний замок із дворецькими, навіть якщо це крихітна однокімнатна квартира. Їхній борщ – це важкий наркотик, до якого звикаєш дуже швидко. Але в гості вони запрошують далеко не кожного, їм важливо мати важливих людей, перед якими можна хвалитися своїми здібностями

Нагадаємо, раніше "Апостроф" називав шість якостей ідеальної жінки очима чоловіків.