RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Важливі новини для Терезів та привід для радості для Раків: гороскоп на 27 жовтня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на четвер, 27 жовтня. Зокрема, Терезам слід налаштуватися на отримання важливих новин, а Раків з'явиться додатковий привід для радості.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Завжди тримаються осторонь: топ-5 найбоязкіших і сором'язливих знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні гарний час для збагачення та урізноманітнення свого внутрішнього світу. Більше спілкуйтеся з людьми та заводьте нові знайомства. Ні до чого іншого день активно не схилятиме, адже справи викликатимуть апатію і просуватимуться мляво.

Телець


Менше себе критикуйте, сьогодні Тельці впадатимуть у самокопання та самоїдство. Не думайте про те, що "треба було зробити інакше" і не шукайте винного в собі. Достатньо зробити висновки на майбутнє.

Близнюки


Цілий день цей знак ризикує провести в роздумах на тему, що, як і в якому порядку їм варто робити. Думок буде багато, і всі будуть хороші. Однак здійснити із задумів нічогісінько не вийде.

Рак

У Раків з'явиться додатковий привід для радості. Ще цей знак вчитиметься тримати себе в руках, однак складних ситуацій буде так багато, що навряд чи це вдасться. Швидше за все, напруга в душі проявиться в якійсь сварці.

Лев


Леви будуть безвідповідальні до своїх обов'язків. При цьому загостряться таланти дипломата, така ситуація не зашкодить. День мине спокійно, а вирішення проблем відкладіть на потім.

Діва

Діви надумають перебудувати свою оселю. Ідея буде симпатична, проте краще її не втілюйте. Задуми будуть далекі від реалій. А в творчому пориві Діва може замахнутися і на знесення стін.

Терези

Терезам слід налаштуватися на отримання важливих новин. День обіцяє подарувати багато щасливих миттєвостей тим, хто має творчу фантазію. Для решти теж буде непоганий.

Скорпіон

День мине доволі спокійно і Скорпіонові захочеться відмахнутися від проблем фінансових чи особистих. Заплющування очей буває корисним, однак Ви ж не маленька дитинка? Проблеми нікуди не зникнуть, тож починайте щось вирішувати.

Стрілець


У душі сьогодні вируватиме котел протиріч. Стриманим бути не вийде. Щоб не зірвало дах - не намагайтеся заганяти свої емоції вглиб. Одразу скажіть людині у вічі все, що думаєте.

Козеріг

Зірки схилятимуть бездумно пливти за течією повз проблеми та непорозуміння, і навіть термінових справ. Лише увечері Козероги отямляться, зрозумівши, що проблеми так і лишилися.

Водолій

Емоційний день. Не ховайте голову в пісок і не намагайтеся стримувати свої пориви - почуття наполегливо нагадуватимуть про себе. Краще знайдіть їм безпечний громовідвід.

Риби


Сьогодні романтичність вживатиметься з практичністю і розважливістю. Які б хмари не були, вглибині буде присутній уважний бухгалтер, який швидко поверне до тями та не дозволить наробити дурниць.

Раніше "Апостроф" повідомляв про знаків Зодіаку, які ніколи не жаліють себе.