RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Завжди тримаються осторонь: топ-5 найбоязкіших і сором'язливих знаків Зодіаку

Астрологи, які назвали ТОП-3 найбільш сімейних знаки Зодіаку, розповіли, які знаки за гороскопом найсоромливіші, вони триматися осторонь натовпу. Йдеться про Рака, Діву, Тільця, Риб та Водолія.

Про це повідомляє mixnews.lv.

Читайте також: Справжня знахідка для шпигуна: шість знаків Зодіаку здатні виговорити всі таємниці

Рак

Ранімі Раки часто перебувають у тривожному стані, боячись, що хтось їх може образити. Їм складно спілкуватися з малознайомими людьми, але в компанії близьких вони повністю розкриваються та почуваються розслаблено.

Діва

Вони звикли все контролювати, включаючи свої почуття. Представники цього знаку не будуть спонтанно виступатимуть на публіці, щоб не стати центром пліток. Діви чутливі, аналізуючи кожен свій крок, щоб не сказати зайвого у спілкуванні з малознайомими людьми.

Телець

Тільці впевнені в собі, але вони часто уникають зайвого спілкування, щоб залишитися вдома у затишку та комфорті для себе. Вони часто ведуть закрите життя, а на людях досить скромні та стримані.

Риби

Серед представників цього знаку Зодіаку багато закомплексованих особистостей, які надто невпевнені у собі, що веде до бажання закритися від усіх. Їм комфортно наодинці з собою і не потребують спілкування ще з кимось. Але коли Риби змушені проводити час у компанії людей, їм доводиться дуже туго, і хочеться якнайшвидше піти.

Водолій

Водолії виростають вихованими та ввічливими людьми, якщо водночас було належне виховання. Вони не люблять вплутуватися в конфлікти і до людей ставляться дружелюбно. Але Водолії навряд чи розкажуть малознайомим багато про себе, оскільки вважають це особистим.

Нагадаємо, астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, яким неймовірно везтиме у жовтні.