RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

На Скорпіонів чекають зміни, а Ракам варто побути наодинці: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 28 жовтня

П'ятниця буде абсолютно звичайним днем для всіх знаків Зодіаку, хоча на когось чекають жорсткі випробування, а хтось помчить у подорож.

Ресурс slovofraza пише, що приготували зірки астрологічним знакам.

Овен

Овнів сьогодні очікують випробування, з яких представники цього знаку Зодіаку вийдуть "зі щитом" і допоможуть стати ще сильнішими. Досить легко вирішуватимуться матеріальні питання.

Читайте також: У вас є ще кілька днів: три знаки Зодіаку можуть розбагатіти до кінця жовтня

Телець

Надії Тельців здійсняться несподіваним і навіть дивовижним чином. Всі наввипередки поспішають задовольнити примхи Тельця.

Близнюки

Близнюкам світить збільшення доходів, причому не за рахунок зарплати. Точно не зайвою буде невелика подорож.

Рак

Раки відчують бажання побути з собою наодинці і гарненько задуматися про те, що відбувається. Зірки радять Ракам зменшити оберти та прорідити коло спілкування.

Лев

Лев захоче пред'явити претензію, проте треба розуміти, що всі звинувачення мають бути обґрунтовані, щоб просто не насолити людині, яка в цьому не винна.

Діва

Діва може кинути всі справи і поринути у поїздку з елементами авантюризму. Щоб уникнути неприємностей, краще довго не гуляти і повернутися додому раніше.

Терези

Терези випромінюють оптимізм і це стане своєрідною перепусткою в будь-яке місце. Терезам дійсно вже необхідно "випустити пару", бажано, у великій компанії і не вдома.

Скорпіон

У Скорпіонів настав час змін у професійній діяльності. Пропоновані Скорпіонам можливості можуть здивувати, тому слід добре розібратися у власних бажаннях та можливостях.

Стрілець

Стрільцям можна прямо зараз записатися на курс йоги чи східних єдиноборств, оскільки в них з'явилася внутрішня зосередженість, якій можна позаздрити. Сьогодні дуже вітається ініціатива, творча та наукова робота, а також далекі подорожі.

Козеріг

Незабаром у Козерогів справи, що похитнулися, налагодяться, оскільки прийшов період великого професійного і фінансового успіху. Підтримка з'явиться, звідки ніхто не очікував.

Водолій

Водолій, якому зовсім не властивий авантюризм, вирішить зробити якийсь екстравагантний вчинок. Втім, ризикувати не варто, нічим добрим це не закінчиться, тим більше незабаром з'являться сприятливі умови для чесного бізнесу.

Риби

Риби зможуть легко проявити себе і досягти популярності у викладацькій, науково-дослідній та релігійній діяльності. Ймовірно, слід подумати про ведення свого каналу на "YouTube".

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку можуть розраховувати на доленосну зустріч до кінця 2022 року.