RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Чоловіки їх уникають: жінки з якими іменами відлякують протилежну стать

На життя людини впливає багато факторів, насамперед особистий вибір і цінності, але накладає свій відбиток та ім'я - деякі приносять своїм володаркам удачу, а інші відлякують від них чоловіків.

"Апостроф" розповідає, жінок із якими іменами уникають чоловіки.

Лариса

Власниці імені з дівчаток, які добре навчаються, виростають у успішних кар'єристок зі стервозними нахилами. Вони прагнуть домінування і верховенства. Лариса хоче бути першою не лише на роботі, а й у стосунках, тож чоловікам некомфортно із нею.

Діана

Ця жінка часто гарна, але надто войовнича. Чоловіків притягує їхня зовнішність, але відштовхує нестерпний характер. Діана будь-якої миті готова кинутися в бій. Їй потрібний дуже сильний чоловік, щоб поруч із ним вона могла дозволити собі слабкість.

Інна

Власниці імені настільки люблять себе, що на іншого кохання не залишається. Вона встановлює свої правила і вимагає їхнього неухильного дотримання. Інна не готова до компромісів і життя з нею – тяжке випробування.

Зінаїда

Вона має жіночність і готовність любити, але чоловіки не схильні сприймати володарку цього імені всерйоз, не помічаючи глибину її особистості. Зінаїда ж потребує серйозного відношення і тому часто вважає за краще залишитися сама.

Читайте також: Їх варто остерігатися: п'ять жіночих імен, володарки яких схильні до злочинів

Оксана

Незважаючи на те, що з Оксаною нескладно порозумітися, чоловіки не горять бажанням пов'язати з нею долю. Багатьох відлякує те, що ця жінка цінує особистісне зростання і обирає розвиток, а особисте життя – на другому місці.

Світлана

Світлана не вміє і не вважає за потрібне стримувати свої емоції - вона не мовчатиме, якщо їй щось не подобається. Причому висловлює своє незадоволення ця жінка у формі претензії, відкидаючи конструктивний діалог.

Раніше "Апостроф" розповідав, які шість жіночих імен несуть негатив і їхнім власницям загрожує нещасливий шлюб.