RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Солодощі чи капощі? Гороскоп на Хелловін для всіх знаків Зодіаку

У ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається Хелловін, який набирає все більше популярності і в Україні. Цей період буде насичений астрологічними подіями - 30 жовтня розпочнеться Ретроградний Марс, що вимагатиме трохи знизити ритм у досягненні своїх цілей.

Гороскоп для всіх знаків на Хелловін опублікував "НВ".

Овен

На початку тижня представники знаку відчують загальне падіння тонусу та енергії. Однак на Хелловін настрій буде добрим, виникне бажання взяти участь у вечірці та поспілкуватися.

Телець

Сезон затемнень може дати поштовх значним змінам в особистості Тельця та його відносинах з найближчими. День на Хелловін буде відзначений деякою напругою, але найближчим часом представник знака буде відкритим для співпраці.

Близнюки

30 жовтня Марс розпочав ретроградний рух саме у знаку Близнюка, тому не варто поспішати та ставити перед собою грандіозні завдання. Також потрібно уникати фізичних навантажень і дати собі час пристосуватися до нових енергій.

Рак

Настрій Раків відповідатиме антуражу Хелловіну – містика та загадковість. День підходить для вивчення езотерики, обрядів чи ворожінь. Весь день буде наповнений містичною атмосферою свята.

Лев

Леви люблять бути в центрі уваги і Хелловін дасть їм цю можливість. Найкращий варіант - вечірка з друзями, проте варто пам'ятати, що представником знака опікується Сонце, а зараз - коридор затемнень, потрібно берегти свою енергію.

Діва

31 жовтня для представника знака – чудовий момент, щоб скласти план на наступний місяць. Крім того, для Діви настає гарний час у плані особистого життя, тому потрібно обов'язково насолодитися цим періодом.

Читайте також: Кар'єрний зліт і додатковий заробіток: чотирьом знакам Зодіаку сильно пощастить у листопаді

Терези

З 31 жовтня для Терезів починається час, повний романтики, творчості та задоволення. Потрібно дозволити собі розслабитись, піти на вечірку. Цього дня самотні представники мають шанс зустріти цікаву людину.

Скорпіон

Представники знаку будуть сповнені енергії, їх потягне на розваги. Однак після недавнього затемнення вечірка швидко втомить Скорпіона, захочеться забитися під ковдру в компанії улюбленого фільму.

Стрілець

День Стрільця проходитиме радісно, буде сповнений веселощів та подій. Вечірка з друзями допоможе розвіятися та відволіктися від поганих новин. Проте не варто залишати поза увагою і партнера.

Козеріг

Вранці можуть відбутися події, які емоційно виснажать представника знака, але по обіді настрій нормалізується. Астрологи радять побалувати себе - смачна їжа, свічки, відпочинок.

Водолій

Цього дня Водолій задумається про свої бажання та емоції, не варто догоджати іншим, краще слідувати поклику свого серця. День може бути непростим та повним драми. Подолати всі проблеми представнику знака допоможе правда.

Риби

Ідеально присвятити день розслабленню та перезарядженню. Потрібно зрештою дати собі відпочити: виспатися, помедитувати, зайнятися йогою. Необхідно відновитись і набратися сил перед новими звершеннями.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких у листопаді настане сприятливий період у фінансовій сфері.