RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Неприємності будуть скрізь з ними: три знаки Зодіаку, на які чекає жахлива зима

Астрологи застерегли одразу три знаки Зодіаку про небезпеку, яку принесе зимовий період. Річ у тім, що потрібно просто знати і підготуватися до певних випробувань, щоб пройти з найменшими втратами.

Про це повідомляє видання Unian.

Читайте також: На них чекає багато проблем: 2023 рік буде важким для трьох знаків Зодіаку

Овен

На представників цього знаку чекають місяці важкої праці. Це може бути пов'язано зі зміною роду діяльності чи навіть роботи. Очікуються тимчасові матеріальні труднощі і менше вільного часу. Також слід знати, що можливі труднощі і у стосунках з близькими. Причиною протиріч стане фінансове питання. Астрологи радять уникати сварок і дочекатися лютого, саме тоді ситуація має виправитися і почнеться новий, легший етап.

Рак

Народжені під цим знаком переживатимуть труднощі через нові умови життя. Це може бути переїзд чи тимчасове перебування в неприємному місці. Раки стануть більш заздрісні, стурбовані та пригнічені. Їм теж варто дочекатися кінця зими. Нічого не буває вічного - і турботам Раків теж настане край. Очікується, що знайдуть заняття для душі та направлять всі сили й енергію на реалізацію свого творчого потенціалу.

Риби

Рибам теж буд несолодко. Важкі випробування у відносинах будуть перевіркою на міцність як їх, так і партнерів. Тим, хто перебуває у шлюбі загрожує розлучення. Причиною стануть банальні побутові проблеми, яких накопичилося дуже багато. Астрологи рекомендують набратися терпіння та з гідністю пройти складний період.

Раніше ми писали, у яких знаків Зодіаку в листопаді розпочнеться "біла смуга".