RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Зима несе суцільні неприємності: у трьох знаків Зодіаку з грудня розпочнеться "чорна смуга"

Астрологи вже склали гороскоп на листопад для всіх знаків Зодіаку, а також зазирнули наперед, на зиму, щоб попередити деяких представників зодіакального колеса про можливі труднощі.

Про це написила в УНІАН.

Овен

Овни напружено працюватимуть усю зиму, але така інтенсивна робота, імовірно, не принесе бажаного: ні грошей, ні успіху. До того ж астрологи пророкують проблеми в особистому житті, зокрема, сварки виникатимуть на ґрунті фінансових справ. Однак уже в лютому складний період закінчиться.

Читайте також: Часто бачать пророчі сни: у чотирьох знаків Зодіаку може бути дар передбачати майбутнє

Рак

У Раків взимку відбудуться зміни в житті, які їм не надто подобатимуться. Це може стосуватися нової посади, переїзду тощо. Крім того, у представників цього знаку активізуються негативні почуття, які ті завжди намагалися побороти в собі: заздрість, стурбованість, невпевненість. Астрологи радять знайти якесь заняття для душі, куди можна буде спрямовувати енергію.

Риби

Риби мусять підготуватися до складних випробувань цієї зими, які найбільше проявлять себе на любовному фронті, оскільки доведеться пройти перевірку на міцність і щирість кохання. Якщо ж представник цього знаку досі самотній, то зустрітити кохання всього життя найближчим часом не вдасться.

Раніше "Апостроф" повідомляв, у яких знаків Зодіаку в листопаді розпочнеться "біла смуга".