RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Зірки у листопаді їм допомагатимуть частіше: астрологи назвали трьох щасливчиків

Астрологи розповіли, хто стане щасливчиками листопада у фінансовій сфері і назвали три знаки Зодіаку, яким в останній місяць осені зірки допомагатимуть частіше.

Про це пише slovofraza.com.

Телець

Біла смуга у житті Тельцов максимально проявиться до переходу Венери у Знак Стрільця 16 числа. Представники знака будуть сповнені енергії, з легкістю прийматимуть важливі та правильні рішення, а чорні думки обходитимуть їх стороною. Телець стане спокійнішим, що допоможе йому робити правильні кроки.

Рак

Справжніми щасливчиками у листопаді стануть саме Раки – їхня привабливість та умиротворення будуть на максимумі. Зазвичай егоїстичні представники знаку почнуть помічати інших і стануть менш дратівливими. Також близькі менше страждатимуть від упертості Раків. Все це благотворно позначиться на всіх сферах їхнього життя.

Читайте також: На Левів чекають успіхи в коханні, а на Риб – боротьба з негативом: гороскоп на осінь для всіх знаків Зодіаку

Риби

Везіння супроводжуватиме Риб весь місяць, однак у першій половині листопада можливі деякі невдачі. Однак це лише дасть представникам знаку додаткову мотивацію та додасть сил. Астрологи не радять у листопаді різко змінювати пріоритети та плани, це приречено на провал, краще зайнятися власним розвитком та поглибленням навичок.

Раніше "Апостроф" розповідав, які п'ять знаків Зодіаку чекає на доленосну зустріч до кінця року.