RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Стосунки з ними - справжнє пекло: три найжахливіші дружини за знаком Зодіаку

Астрологи зробити рейтинг найгірших дружин за знаком Зодіаку, з якими буде складно побудувати здорові стосунки й міцний шлюб.

Про це вони розповіли для УНІАН.

Телець

Жінки, народжені під сузір'ям Тельця, полюбляють влаштовувати емоційні гойдалки для своїх партнерів: сьогодні в них все добре, а завтра вже будуть скаржитися на життя. До того ж їхня поведінки напряму залежить від настрою, це ознака інфантильності. Астрологи вважають, що Тельцям потрібно спочатку подорослішати, а потім уже створювати родину.

Читайте також: Завжди попереду всіх: топ-3 знаки Зодіаку, які спішно ухвалюють рішення

Скорпіон

Скорпіони ніколи й нічого не пробачають - вони завжди обирають шлях помсти. Якщо представниця цього знаку Зодіаку в поганому настрої, а її чоловік сказав щось, що їй не сподобається, то варто чекати на справжній скандал. Таким людям потрібно навчитися контролювати свої емоції, аби не зробити стосунки з партнером токсичними.

Близнюки

Жінки-Близнюки вважають, що знають усе краще за інших, тому не вміють шукати компромісні рішення чи хоча б брати до уваги думку свого чоловіка. Вони можуть пригнічувати партнера в стосунках, стаючи аб'юзерами. Астрологи рекомендують представницям цього знаку почати дослухатися до інших людей, аби не перетворитися в самодурів.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в чотирьох знаків Зодіаку може бути дар передбачати майбутнє.