RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Ні чистоти, ні порядку: трьом знакам Зодіаку начхати на домашній затишок

Чимало людей лінуються навіть помити тарілку за собою, однак є і такі, що взагалі палець об палець не вдарять для наведення чистоти й порядку вдома.

Астрологи назвали для Ukr.Media трьох знаків Зодіаку, які нічого не роблять в побуті.

Козоріг

Свою працелюбність Козороги проявляють лише на роботі, тоді як вдома вони навіть не знають, де зберігаються віник і каструля. Іноді представники цього знаку Зодіаку почуваються безпорадними, коли їм доводиться вирішити навіть найпростіші побутові проблеми.

Читайте також: Бачать людину наскрізь: володарі чотирьох імен сильно розвинене шосте почуття

Рак

Раки витрачають свій час тільки на те, що приносить їм задоволення. З одного боку, це доволі прогресивний підхід до життя, але з іншого боку, вони зовсім дбають про порядок і чистому вдома, унаслідок чого якість життя суттєво знижується, адже кому приємно надягати брудні речі й дихати ароматами немитого посуду?

Стрілець

Побутові справи зовсім не цікавлять Стрільців, однак вони насправді люблять жити в охайній і чистій оселі. Для цього в них є два варіанти: скинути всі домашні обов'язки на когось іншого або облаштувати житло за принципами суворого мінімалізму, щоб не було навіть де зайвий раз пил протерти.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які вміють радіти кожній дрібничці.