RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бачать людину наскрізь: у володарів чотирьох імен сильно розвинене шосте почуття

Комусь сняться пророчі сни, а хтось цілком і повністю покладається на шосте чуття й інтуїцію, щоб ухвалювати правильні рішення, уникати помилок і бачити людей наскрізь.

Про жіночі й чоловічі імена, власники яких мають шосте чуття, астрологи розповіли "Апострофу".

Тетяна

Цілеспрямовані, впевнені в собі й проникливі Тетяни звикли довіряти інтуїції, яка ніколи їх не підводить. Вони буквально "зчитують" людей, їхні наміри й плани, тому намагатися обдурити таку жінку - лише собі нашкодити.

Читайте також: Місячне затемнення 8 листопада 2022 року: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

Віталій

У Віталіїв розвинене шосте чуття: вони інтуїтивно відчувають енергетику людей і місць, що дає їм можливість уникати неприємних ситуацій і не вестися на маніпуляції. З віком власники цього чоловічого імені можуть навчитися бачити людей наскрізь.

Єлизавета

Зовні Єлизавети виглядають гордовити й владними жінками, яким немає справи до інших, однак насправді вони надзвичайно чутливі натури, які мають високий рівень емоційного інтелекту, що дає їм змогу безпомилково визначати настрої людей, співчувати їм і за потреби підбадьорювати.

Георгій

Інтуїція - це синонім до імені Георгій. Такі чоловіки від природи чутливі й вразливі, однак саме це забезпечує тонку духовну організацію, яка відчуває найменші коливання у "просторі". Тобто вони відчувають настрій людини, розуміють її справжні наміри й легко викривають брехню.

Раніше "Апостроф" повідомляв жіночі імена, власниці яких можуть не стати коханими.