RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.35
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

27 вересня

Всі новини

Вони нікому не потрібні: жінок з якими іменами ніколи не любитимуть

Чимало жінок зводять чоловіків з розуму своєю чарівністю й харизмою, однак все ж не кожній щастить відчути кохання зі сторони представника протилежної статі.

Про жіночі імена, власниці яких страждають від нестачі справжнього кохання, розповіли астрологи для "Апострофа".

Марія

Самовіддані й жертовні Марії завжди притягують до себе корисливих чоловіків. Зазвичай у стосунках Марії багато віддають, але майже нічого не отримують узамін, хоча їм всього-навсього потрібне щире кохання.

Читайте також: Світяться від доброти: чотири імені, які носять життєрадісні люди

Мілана

Головне в житті для Мілани - кар'єра. Жінки з цим ім'ям мають твердий, але справедливий характер, який допомагає будувати чудові стосунки з колегами, керівництвом і друзями. Водночас багато чоловіків оминають таку сильну жінку, побоюючись розчарувати її.

Аріна

Аріна - це та людина, яка віддасть останнє, аби допомогти коханому. Натомість її обранці звикають, що Аріна нічого не вимагає від них, а лише допамагає у всьому. Тому партнери Арін навіть обтяжують себе зайвий раз сказати про своє кохання чи зробити романтичний вчинок.

Єлизавета

Єлизавети постійно перебувають у центрі уваги чоловіків, колекціонуючи компліменти, слова захоплення й закохані погляди. Водночас у стосунках Єлизавет не все так чудово: найчастіше їхніми партнерами стають холоднокровні й байдужі чоловіки, які не вміють дарувати кохання.

Інна

Амбітні й цілеспрямовані Інни з віком стають впливовими людьми, а до того ж нерідко багатими. Таким становищем жінки мріють скористатися чимало чоловіків, які по-справжньому не любитимуть її, а лише хотітимуть скористатися плодами її роботи.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять імен, які приваблюють багатство до своїх власників.