RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Названо імена жінок, які ризикують стати самітницями в старості

Деякі люди до глибокої старості випромінюють енергію і збирають навколо себе чимало друзів, рідних і близьких, однак є ті, кому долею напророчено залишитися на самоті в похилому віці.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі імена, власниці яких ризикують стати відлюдницями.

Тамара

З віком від Тамар відвертаються навіть найближчі люди: друзі, родичі, коханий чоловік. У них доволі складний характер, який з час перетворюється взагалі на нестерпний. Тому астрологи радять таким жінкам контролювати свої емоції й навчитися комунікувати з людьми без агресії.

Читайте також: Ніколи не прощають образу: п'ять імен наймстивіших жінок

Катерина

Самодостатні й сильні Катерини не потребують компанії ні в юному, ні в похилому віці. Вони не поспішають виходити заміж чи народжувати дітей, адже їм комфортно у компанії самих себе. Дуже часто такі жінки зустрічають старість із котом.

Валерія

Валерії вимагають від життя всього найкращого - це стосується й вибору коханого. У них занадто багато вимог до обранців, які ті не можуть фізично навіть виконати. Унаслідок своєї примхливості Валерії залишаються самотніми в старості.

Мія

Зовні Мія - це милий янгол, але її характер - це щось страшне. Жінки з цим іменем надзвичайно ревниві й скандальні, їх може розізлити будь-яке слово. Водночас Мії просто обожнюють домашніх тварин, адже вони завжди шанобливо ставляться до власниці й ніколи не проміняють її на іншу. І тому власниці цього імені воліють провести старість у приємній компанії кішечок, собак чи інших хвостатих.

Стефанія

Стефанії можуть приректи себе на самоту в старості хибним вибором чоловіка. Їхні стосунки можуть тривати роками, а то й десятиліттями, але вони будуть приречені на нещастя. З віком такі жінки розчаровуються в людях і просто замикаються в собі.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох найкращих бабусь за знаком Зодіаку.