RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Ніколи не прощають образу: п'ять імен наймстивіших жінок

Гірші за дурних жінок тільки мстиві. Вони не забувають образ і впиваються своєю помстою.

"Апостроф" дізнався, які імена у жінок, які не прощають своїм кривдникам і за найменшої можливості завдають удару у відповідь.

Агата

Ім'я Агата вже спочатку має на увазі небезпеку, від них віє енергетикою сили влади, а їх характер отруйний, як зміїний укус. Агата знайде найболючіші точки у своєї жертви і, не показуючи жодних емоцій, просто розтопче кривдника.

Читайте також: Чужий успіх їх бісить: які імена носять найзаздріші жінки

Кіра

Кіра егоцентрична, лукава і мстива. Якщо її скривдять, то проявляються всі її неприємні якості - жорстокість і агресивність.

Яна

Яна вважає себе найкращою від усіх навколо і прагне підкорити своїй волі як членів сім'ї, так і друзів. Якщо Яна почує відмову, вона помститься за повною програмою.

Стефанія

Стефанія вміє довго вичікувати відповідного моменту, щоб влаштувати своєму кривднику "веселе життя". Вона не заспокоюється, поки її ворог не буде повалений і не махатиме "білим прапором".

Ольга

Усередині тендітної Ольги ховається справжнє чудовисько, яке зжере всіх, хто колись посмів її образити. Для "торжества справедливості" Ольга може пожертвувати навіть собою.

Нагадаємо, раніше ми писали про імена жінок, які чудово виглядають у старості.