RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Можете бути за них спокійні: чоловіки з якими іменами не зраджують дружин

Деякі чоловіки настільки люблять свою другу половинку, що іноді їх турбота перетворюється на гіперопіку, проте тут є і свої плюси, оскільки такий бойфренд навряд чи зраджуватиме.

"Апостроф" дізнався, володарі якихось чоловічих імен навіть у думках не допускають невірності.

Борис

Боря до останнього оберігає сімейне щастя, навіть якщо скривджений чи незадоволений поведінкою дружини. Борис упевнений, що стосунки стоять на наріжному камені шлюбу – відкритості, довірі та взаємоповазі. Тому Борис навіть не сміє глянути у бік іншої жінки, вважаючи це зрадою. Він не заводитиме роман на стороні й чекає такого ж від своєї обраниці. І якщо дівчина зрадить Бориса, то він її ніколи не пробачить.

Читайте також: Жінки божеволіють: 5 чоловічих імен, володарі яких підкорюють жінок

Антон

На зраду чоловік з ім'ям Антон не піде ніколи і нізащо. Він довго шукає ту саму, щоб залишитися з нею на все життя. І зустрівши свій ідеал, Антон буде вірною та надійною опорою.

Тимур

Зустрівши свою половинку, Тимур стане для неї чудовим коханцем, найкращим другом і вірним чоловіком в одній особі. Він упевнений, що головне в житті — це сім'я, тому зраджувати не буде.

Костянтин

Костянтин, коли зустріне кохання всього його життя, зміниться до невпізнання. Він не буде влаштовувати сварки через дрібниці або зраджувати, навіть якщо дружина гарантовано не дізнається про перелюб. Заради дружини Костя готовий носити сніданки у ліжко, дарувати квіти без приводу, влаштовувати романтичні вечері при свічках та бути просто найкращим чоловіком у її житті.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про три чоловічі знаки Зодіаку, які не думають про свою зовнішність.