RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Справжні котики: п'ять імен, які носять найдбайливіші чоловіки

Від деяких чоловіків варто очікувати тільки споживчого відношення і не варто дивуватися встромленим ножем у спину. Інші ж настільки дбають про свою другу половинку так, що іноді це може здатися надмірним.

Які імена у найдобріших чоловіків, розповідає "Апостроф".

Олександр

Вже саме ім'я цього чоловіка означає, що він прагне бути захисником та природженим героєм. У житті Олександра завжди знайдеться місце для благородного вчинку, хоч би якої сфери це стосувалося – ділової чи особистих стосунків. Крім того, чоловік з цим ім'ям має дар психолога, він відчуває, коли можна підійти з порадою, а коли краще дати час людині, щоб заспокоїтися. Варто відзначити, що Олександр має запальний характер, але при необхідності він навіть готовий пожертвувати життям заради коханої.

Читайте також: П'ять знаків Зодіаку вважаються найвірнішими - шлюб з ними обіцяє довге та щасливе життя

Петро

Чоловік із цим ім'ям дбайливий і надійний, його обраниця почуватиметься з ним, як за кам'яною стіною. Починаючи з Петром стосунки, жінка має пам'ятати про твердість його характеру, а також про те, що він любить домінувати. Будь-яке зайве слово у бік Петра, може спричинити сварку, а наполегливість може розцінюватися, як настирливість.

Мстислав

Цей чоловік має скромний характер, не любить виставляти амбіції та досягнення напоказ. Мстислав часто виявляє нетерпимість до чужих вад. Щоб сподобатися чоловікові з цим ім'ям, жінка має бути терплячою і бути на одній хвилі, забезпечуючи комфорт своєму коханому, без зайвих слів та мішури.

Віктор

Чоловік із цим ім'ям сприймає свою кохану, як маленьку дівчинку, мало не носить її на руках і завжди озивається з трепетом. У той самий час, він не терпить кривого погляду у свій бік, і будь-які неугоди сприймає, як особисту образу.

Григорій

Григорій огортає дружину турботою та увагою, але водночас переконаний, що тільки він у всьому має рацію. Чоловіки з цим ім'ям люблять, щоб обраниця у всьому з ним радилася і не розуміє, коли вона більш незалежна.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найвелелюбніші.